SLOMLJENA SRCA NAPOKON VIŠE NEĆE PATITI! –  Slomljena srca OVA 3 znaka će ZACIJELITI nakon prekida za vrijeme Mjeseca u Blizancima, od 10 aprila 2022.

SLOMLJENA SRCA NAPOKON VIŠE NEĆE PATITI! – Slomljena srca OVA 3 znaka će ZACIJELITI nakon prekida za vrijeme Mjeseca u Blizancima, od 10 aprila 2022.

9 travnja, 2022 0 By Admin

Ako je zatvaranje cilj, onda je uspjeh pred nama. Ovdje se, naravno, govori o želji da se jednom zauvijek dovrši bol u srcu. Iako izliječenje srca nikad nije previše lako, izvedivo je, a ovaj put se može učiniti uz pomoć Mjeseca u Blizancima.

Ovaj tranzit djeluje s našom sposobnošću da shvatimo i svoje živote i događaje koji nas oblikuju. Ako smo povrijeđeni do te mjere da se osjećamo oštećeno, onda moramo shvatiti:. Ovaj život je kratak, i ako ne želimo svaku njegovu minutu provesti osjećajući se jadno, onda je na nama da zatvorimo vrata besmislene srčane i emocionalne boli koja često dolazi nakon prekida.

Mjesec u Blizancima otkriva našu intuitivnu stranu, što također sugerira da bismo mogli malo bolje upoznati sebe tijekom ovog astrološkog tranzita. Ono što ćemo saznati je da smo nesretni i da korijen tog nezadovoljstva leži u našem sjećanju na nekoga koga smo nekada voljeli, a tko nam, možda, nikad nije uzvratio.

Možemo častiti ovu uspomenu koliko god je potrebno, ali čini se da nas to samo čini još jadnijim.

I tako, uz pomoć Mjeseca u Blizancima, shvatit ćemo da ne moramo više nositi teret bolova u srcu nakon raskida, kako bi srce počelo liječiti. Ako se usredotočimo na ideju stvarnog i doslovnog zatvaranja boli, tada ćemo pronaći uspjeh, ali ne samo to, naći ćemo slobodu. I doista, bit će tako dobar osjećaj izliječiti srce. Mjesec u Blizancima može nam pomoći da postignemo ovu nevezanost.

Evo tri horoskopska znaka čije srce zacijeli nakon prekida za vrijeme Mjeseca u Blizancima, od 10 aprila 2022.

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Bili ste u stanju stalnog slomljenog srca, i ne samo da to osjećate, osjećate se i opterećeno time; sada ste spremni doživjeti drugačije iskustvo. Na svoj vrlo predan način namjeravali ste zadržati tu slomljenu srdačnost jer ste osjećali da im dugujete ovu bol…namjerno ste se mučenički ubili kako biste mogli više od toga jer se ideja da ga jednostavno pustite izgledala besmisleno vas.

Mjesec u Blizancima vam ovdje daje uvid: možete krenuti dalje od svoje srčane boli i još uvijek držati ovo sjećanje s poštovanjem, zapravo, puno je bolje za vaše zdravlje ako to učinite. Ova vaša slomljena srca ne mora nužno biti povezana s prošlom ljubavlju, jer može biti riječ o životinji koju ste nekada voljeli, a koja više nije s vama. Sreća ti je opet vrlo dostupna, Leo. Vjerujte u ovo.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2