Nečije spletke razorit će jednu vezu, a OVOG znaka čeka veliki NOVČANI DOBITAK! Saznajte što su VAMA namijenile zvijezde!-/

Nečije spletke razorit će jednu vezu, a OVOG znaka čeka veliki NOVČANI DOBITAK! Saznajte što su VAMA namijenile zvijezde!-/

20 siječnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Tjedan ispred vas mogao bi ispuniti neka vaša očekivanja, ali isto tako mogao bi donijeti dešavanja koja vam se nikako neće dopasti. Igre na sreću bi vam mogle donijeti novčani dobitak sa kojim bi mogli riješiti sve svoje financijske probleme. Možda da okušate sreću.

Na ljubavnom planu, vaš partner bi mogao nešto učiniti ili reći preko čega ili nećete prijeći ili ćete jedva prijeći.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Položaj planeta nije pogodan za osobe u vašem znaku . Tijekom idućeg tjedna, više ćete se susretati sa problemima, nego sa pozitivnim situacijama. Najveći problem bi mogao biti vezan za ljubavni odnos.

Vaš partner će napraviti neke nerazumne i neprihvatljive poteze koji će vas začuditi i razočarati. Ljubavni odnos bi mogao biti narušen. Naredni tjedan vam neće biti naklonjem i imat ćete vrlo malo razloga za sreću.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Položaj zvijezda i planeta, najviše pogoduje upravo vašem horoskopskom znaku. Tijekom narednom tjedna  dešavat će vam se samo pozitivne stvari. Tjedan će svakako ispuniti neka vaša očekivanja na koja dugo već čekate. Ispunit će vam se i neke žalje.

Na ljubavnom planu, vaša voljena osoba će biti posebno raspoložena, što će pridonijeti napretku vašeg ljubavnog odnosa i zbližavanja. S poslovne strane, također vas čekaju uspjesi i pozitivne promjene.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Tjedan ispred vas, ne samo što bi mogao ispunit vaša očekivanja, nego čak i više od toga. Položaj planeta vašem znaku nagovještava novac.

Vas će čekati novčani dobitak kojim ćete riješiti sve vaše financijske probleme. Na ljubavnom planu će se također dogoditi neočekivano. Vaš partner će nešto napraviti što će vas ugodno iznenaditi i priustiti vam ogromnu sreću.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Pred vama je tjedan u kojemu će vladati razne promjene. Najveće promjene će upravo biti na vama. Mijenjat ćete često raspoloženje od sreće do tuge, od smijeha do suza. Osim toga, ništa vam neće polaziti za rukom i sve što ćete htjeti ili nećete moći ostvariti ili ćete jedva ostvariti.

Do sredine tjedna ćete imati takve promjene, a krajem tjedna ćete ipak uspjeti riješiti dio problema koji su vas zatekli. Krajem tjedna osjećat ćete se dobro, a najviše sreće i lijepih trenutaka priuštit će vam vaša voljena osoba.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Tjedan isped vas će vam donijeti lijepe i sretne trenutke. Očekuju vas brojna pozitivna dešavanja na zivotnom, poslovnom i ljubavnom planu. Na poslovnom planu će vam sve odgovarati.

Osim toga, čeka vas nešto što ni u najluđim snovima ni ne pomišljate, ni ne očekujete. Saznat ćete nešto od čega će vam srce zaigrati, ali istovremeno će vas uznemiriti. Saznat ćete da vas bivši partner želi opet za sebe.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2