Nečije spletke razorit će jednu vezu, a OVOG znaka čeka veliki NOVČANI DOBITAK! Saznajte što su VAMA namijenile zvijezde!-/

Nečije spletke razorit će jednu vezu, a OVOG znaka čeka veliki NOVČANI DOBITAK! Saznajte što su VAMA namijenile zvijezde!-/

20 siječnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vaša očekivanja su velika, ali nikako da se počnu ostvarivati. Tijekom idućeg tjedna, počet će se ostvarivati vaši planovi, pa čak i više od onoga što očekujete. Nadolazeći dani, najviše će  pogodovati ljubavnom planu, a za to ćete biti najviše zaslužni vi.

U danima ispred vas, potrudit ćete se da vašu ljubavnu vezu uzdignete na jednu višu razinu i u tome ćete uspjeti. Naravno uz pomoć partnera.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Pred vama je tjedan koji bi vam mogao donijeti  mnoga dešavanja i koji bi vam čak mogao promijeniti život. S poslovne strane dešavat će se promjene i neočekivani problemi da ćete čak razmišljati da promijenite posao.

Osim toga, možda i bitnije, očekuje vas susret i upoznavanje sa osobom suprotnog spola, koja će na vas veoma pozitivno djelovati, da ćete razmišljati da li da se upustite u aferu.

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Pred vama je tjedan u kojemu će vam zvijezde biti naklonjene i ne bi vas trebale zadesiti nikakve nevolje kao ni veći problemi. S poslovne strane uobičajeno i standardno bez promjena i novih stresova i problema.

Dok s ljubavne strane, zvijezde vam nagovještavaju, da vam dolaze dani koji će vam donijeti sretne trenutke. Tjedan ispred vas će ostvariti neke vaše želje i očekivanja.

JARAC (22.12. – 20.01.)

Ispred vas je tjedan koji će ispuniti neka vaša očekivanja, ali isto tako vas čekaju dešavanja koja će vas iznenaditi i izbaciti iz ravnoteže. Iskrsnut će vam neki problemi na poslu koji će vama izgledati da se ne mogu izgladiti i riješiti, pa ćete čak razmišljati da prekinete sa radnim odnosom i potražite novi posao.

Međutim, krajem tjedna će se vaši problemi početi riješavati, tako da drugi dio tjedna nećete nailaziti na nove probleme. Na ljubavnom planu moguće su manje nesuglasice, ali ništa u toj mjeri da bi se vaš ljubavni odnos mogao narušiti.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Pred vama je tjedan u kojemu ćete morati stalno imati oči širom otvorene i nećete si smjeti dopustiti da se opustite ni na 5 minuta. Mogući su problemi na svakom planu vašeg života. S poslovne strane jedna osoba izokrenut će vaše riječi i pred nadređenim će ih pokušati iskoristiti u svoju korist. Time bi mogla naštetiti vama.

Na ljubavnom planu, moguće da se između vas uvuče treća osoba koja će pokušati narušiti vaše odnose spletkama i lažima.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Pred vama je tjedan u kojemu vam definitivno neće manjkati ničega. Ono što je sigurno je to, da vam svakako neće biti ni malo dosadno. Čekaju vas zbivanja, kako na poslovnom planu, tako i na ljubavnom planu.

S jedne strane dešavat će vam se pozitivne stvari, dok s druge stane i ne baš sjajne. Najveće promjene čekaju vas na poslovnom planu sa kojima nećete biti prezadovoljni, dok s ljubavne strane će zavladi miran period.

Stranice: 1 2