3 horoskopska znaka čiji se BIVŠI VRAĆA tijekom retrogradnog Merkura od 20. januara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se BIVŠI VRAĆA tijekom retrogradnog Merkura od 20. januara 2022.

19 siječnja, 2022 0 By Admin

Jao! Retrogradni Merkur se vratio i pogodite koga sa sobom nosi? Vaš bivši.

Upozorite medije, rasipni bivši se vraća, poput lošeg novčića. Osim, naravno, ne volite loše novčiće, što u tom slučaju znači da biste trebali očekivati ​​kucanje-kucanje na vrata vaših društvenih mreža. Čini se da vještica ‘ding dong’ ipak nije mrtva. Hmmm.

Sve šale na stranu, retrogradni Merkur voli potaknuti dramu i radi to s lakoćom vraga puštenog iz boce. Iako je teško antropomorfizirati planetarni tranzit, da je retrogradni Merkur imao lice, to bi bilo lice vašeg bivšeg.

Počinjemo s prvim ovogodišnjim retrogradnim Merkurom – i srećom, to neće biti dugotrajan boravak, ali tijekom sljedećih nekoliko tjedana možemo očekivati ​​povratak starih fotografija, izgubljenog nakita, oštećenog datoteke, i…naš bivši.

3 horoskopska znaka čiji se bivši vraća tijekom retrogradnog Merkura od 20. januara 2022.:

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Kao da vam treba još jedna stvar na već ispunjenom tanjuru, dobit ćete priliku da na sve to stavite još jednu stvar: svog bivšeg.

Ovo nije zabavni bivši iz prošlosti; onaj za koji te vežu lijepe uspomene. Umjesto toga, ovo je bivša osoba koja stvarno šteti vašem životu i čini se da ne žali zbog toga.

Sada ste upozoreni, Ovane, i ne slušajte ovu osobu jer ona NE misli dobro. Davno ste se uhvatili za njihove opake, zle načine, i vrlo dobro znate da je njihova cijela svrha u vašem životu, od sada, da manipuliraju i kontroliraju vas.

NEMOJTE ih pustiti u svoje srce, svoj dom ili svoj um. Retrogradni Merkur ih je potaknuo da se požele vratiti, ali kao što znate, sve što vam ova osoba može donijeti je ljutnja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2