3 horoskopska znaka čiji će PONOS STATI NA PUT LJUBAVI tijekom konjunkture Sunca s Plutonom od 21. januara 2022.

3 horoskopska znaka čiji će PONOS STATI NA PUT LJUBAVI tijekom konjunkture Sunca s Plutonom od 21. januara 2022.

20 siječnja, 2022 0 By Admin

Ono što vas pokreće tijekom konjukcije Sunca s Plutonom je osjećaj svrhe. Dobivamo osjećaj da MOŽEMO ostvariti ono što smo zacrtali, i osjećamo se tako žestoko posvećeni toj svrsi da ne dopuštamo nikome da nam stane na put.

Zaista, predivan je osjećaj znati tko si i što si ovdje da postigneš, a to nam samo po sebi daje osjećaj ponosa.

Često nam se govori da je ponos loša stvar, a sasvim sigurno može biti, pogotovo ako je naš ponos samo paravan za istinsku snagu.

Ali što se događa kada smo ponosni na sebe i svoju viziju, a želimo nastaviti svojim putem? Što se događa kada nas ljudi koje volimo žele zaustaviti, iz bilo kojih razloga?

Ako stvarno vjerujemo u svoju viziju, možda ćemo ipak nastaviti s potragom. Previše smo ponosni da bismo napustili san jer ne razumijemo zašto bi to netko želio.

Sunce u konjunkciji s Plutonom je vrsta tranzita koja vam pomaže da se koncentrirate na ono u što vjerujete.

Nažalost, može izazvati nevolje i kod drugih, koji će vam pokušati stati na put. Za neke horoskopske znakove to je stvar ponosa. A imajući to na umu, velika je šansa da će se ovaj ponos stati na put ljubavi.

3 horoskopska znaka čiji će ponos stati na put ljubavi tijekom konjunkture Sunca s Plutonom od 21. januara 2022.:

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Škorpion je oduvijek bio ponosan znak, a ponekad je ovaj stupanj ponosa bio vaš pad. Jednostavno niste od onih koji će se povući kada vjerujete da ste ili u pravu, ili imate viziju kojoj ne želite da vam se proturječi.

Možda ćete otkriti da ćete tijekom konjunkture Sunca s Plutonom biti posebno potaknuti da ostvarite određeni zadatak i da se osoba s kojom ste povezani protivi vašem planu.

Znate da ste u pravu i nećete čuti više ni riječi na tu temu. Zatvorili ste kapiju i ne dopuštate svojoj voljenoj osobi da se izjasni o tome. Vaš ponos nadvladava vaš ljubavni život, a kako to ide s ponosnim djelima, jednostavno vas nije briga.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2