3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU 2022. godinu!

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU 2022. godinu!

3 siječnja, 2022 0 By Admin

Prije nego što uđemo predaleko u ovo, javite nam da ako je vaš znak jedan od tri horoskopska znaka koji će imati ‘grubu’ godinu 2022., to je široko dosegnuto astrološko štivo koje vidimo ovdje.

To ne znači da će svaki dan biti loš. Zapravo, to uopće ne znači ništa slično. Ono što je važno da znate je da ako ste jedan od horoskopskih znakova, sve što se zapravo događa je ono što se događa svima ostalima na planeti Zemlji: pokazuje vam se put do vaših vlastitih lekcija.

Pravi ‘test’ je jeste li spremni prihvatiti ga i učiniti da radi za vas. Tu dolazi do ‘hrapavosti’. I to je također nešto s čime se možemo nositi ako pokušamo.

Imamo godinu koja je puna retrogradnosti. Četiri od njih su Merkur i dvije retrogradne Venere. Za neke bi to moglo značiti neke ozbiljne poremećaje plana i nekoliko nečuveno užasnih komunikacijskih napora.

Ako smo išta naučili tijekom godina, to je da ne govorimo neistine u javnosti. Provjera činjenica nije samo u trendu ove godine, već je i imperativ. Proživjeli smo previše laži u posljednjih nekoliko godina. Naš posao ovdje je probiranje laži, a ne njihovo dodavanje.

Također gledamo na ideju da zaradimo mnogo novca ove godine, ali da ga glupo rasipamo, zbog loših financijskih izbora. Sve će nam se to pojaviti u prvim planovima kad budemo shvatili da smo sami pisci svoje knjige.

Mi smo sami tvorci svoje sudbine i samo na nama je da preuzmemo odgovornost za svoje živote, svoje postupke i svoj odnos prema drugim ljudima.

3 horoskopska znaka koji će imati tešku 2022. godinu

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Znači li to da će cijela godina biti smeće? Nema šanse. Ovaj horoskop govori o upozorenjima i načinu na koji se nosite s njima. Vaše prvo veliko iskušenje neuspjeha dogodit će se tijekom prvog retrogradnog Merkura, 14. siječnja.

Ovo je vrijeme kada počinjete sumnjati u sebe, a ako to ne stanete na kraj, mogli biste krenuti u rolu sumnje u sebe koja će trajati cijelo ljeto.

Sada je vrijeme da organizirate i svoje misli i svoje postupke. Ovo je ujedno i godina u kojoj ćete se pomiriti sa svojim ograničenjima, kao i moći istinski i pošteno procijeniti svoju veličinu.

Najbolji način da prođete ovu godinu s uspjehom koji toliko zaslužujete jest slijediti svoje planove i jasno prenijeti svoje ideje; ne prepuštajte stvari ‘slučaju’.

Ove godine morate biti proaktivni ili ćete biti pogrešno shvaćeni, stvarajući tako situaciju kojoj se ne može pomoći.

Najgori dani u godini za Blizance: 20. kolovoza, 9. rujna, 2. listopada i 29. prosinca.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2