3 horoskopska znaka kojima će JANUAR biti TEŽAK MJESEC!

3 horoskopska znaka kojima će JANUAR biti TEŽAK MJESEC!

3 siječnja, 2022 0 By Admin

Ono što ovaj mjesec čini tako podmuklim je činjenica da retrogradna Venera postoji tijekom cijelog mjeseca siječnja.

Za neke horoskopske znakove to znači govoriti najgore stvari u najneprikladnijim trenucima, ljutiti se na gotovo sve koje poznajete i imati poteškoća s mnogim aspektima svog romantičnog partnera.

Ovaj mjesec će utjecati na naše raspoloženje, a za neke znakove to može postati problematično i samodestruktivno.

Iako bismo trebali zamišljati nevjerojatnost našeg novogodišnjeg potencijala, mogli bismo na kraju uništiti svoje rane početke ovdje jednostavno zato što nas retrogradna energija nemilosrdno vraća deset koraka unatrag.

Za mnoge ćemo se naći na vlastitom putu napredovanja, uglavnom kroz grozne komunikacijske napore koji nam ostavljaju manje od onoga što smo imali kad smo počeli.

Ovo također NIJE mjesec za bilo kakve radikalne promjene.

To znači da ne bojite kosu, ne mijenjate izgled i nemojte se odlučiti za brzi kirurški zahvat; pričekaj.

Siječanjski tranziti se suprotstavljaju velikim fizičkim pokretima, stoga pokušajte zadržati mozak ako možete. Također, očekujte vijesti od bivšeg. Učinite sebi veliku uslugu: zanemarite to.

 

3 horoskopska znaka koji će imati težak mjesec januar 2022.:

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Ući ćete u ovaj mjesec kao gangbusteri, i iako vam to obično odgovara, umjesto toga, otkrit ćete da ćete dobiti manje nego zvjezdani prijem.

Ono što vam je retrogradna Venera je kaos; nećete moći napraviti korak a da se to ne pretvori u nekakvu igru ​​moći ili svađu.

Nećete moći ni manipulirati svojim izlazom iz ovog mjeseca, Škorpione, ali ćete pokušati. I, pokušavajući, udarit ćete se jer ste se vratili svojim starim putovima.

Vi zapravo ne želite započeti godinu kao pouzdano neprijateljski; želite se promijeniti, i da, dobit ćete tu promjenu i to će biti briljantno. Jednostavno se ne održava u siječnju.

Proći ćete kroz kaos, ali učite iz njega i postupajte u skladu s tim.

Protiv zrna nije ono što će vam uspjeti, ne sada. Sačuvaj pobunu za neki drugi dan.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2