3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU 2022. godinu!

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU 2022. godinu!

3 siječnja, 2022 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ovo uopće nije loša godina za vas, Djevice – ali bit će testova, a mnogi od njih bit će od onih koje mrzite: intenzivna usredotočenost na ono što ste pogriješili ili gdje ste učinili nešto glupo.

Ne volite tražiti odgovore u sebi i bit ćete prisiljeni činiti mnogo toga, zahvaljujući četiri retrogradnosti koja će zasigurno odnijeti vaš ego u zaborav.

Ovo je godina u kojoj ćete biti uhvaćeni – a to bi se definitivno moglo odnositi na izvanpartnerske afere ili bilo kakvu prevaru, uključujući financijsku. Ovi retrogradni su vaši znakovi upozorenja, Djevice.

Možete učiti iz svojih grešaka, ili možete trpjeti posljedice. Zapamtite, ono što date uvijek se vraća. I dok ste jako dobar prijatelj i partner.

Vi ste netko tko voli obilno i žarko, također ste netko tko zaboravlja vrijednost ljudi koje volite, zbog čega ih odlučite iznevjeriti.

Ako ste poliamorni, onda imate sreće. Bit će vam to puno lakša godina, međutim, ako ste u monogamnoj vezi i varate, onda je teret na vama.

Najgori dani u godini za Djevicu: 18. ožujka, 10. svibnja, 4., 25. kolovoza i 29. rujna.

 

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Ova godina će vam donijeti veliko bogatstvo i spoznaju da u svakom trenutku možete sve izgubiti.

Shvatit ćete da će tijekom mnogih retrogradnosti godine vaša sreća biti uravnotežena na niti; ono što vam lako dolazi (ljubav, novac, s…) jednako će se lako ukloniti iz vašeg života.

Sve ovisi o tome što kažete, jer komunikacija vlada ove godine i loša komunikacija može uništiti mnogo više nego što možemo predvidjeti. Međutim, vaše sudjelovanje bit će ključno tijekom mjeseci poput listopada, gdje ćete morati zauzeti stav i prenijeti svoje najbolje misli.

Ono što je odgođeno prošle godine mora zauzeti središte vaše pažnje ove godine. Morate sve dovršiti. Toliko je labavih krajeva u vašem životu koji prijeti da će se suludo rasplesti tijekom retrogradnosti da vaša igra mora biti jednaka; nema više vremena za neozbiljnost i svojevoljno neznanje. Napravite svoje poteze ove godine, Vaga. Prošli su lijeni dani.

Najgori dani u godini za Vagu: 25., 26. kolovoza, 20. rujna, 29. listopada i 18. prosinca.

Stranice: 1 2