3 horoskopska znaka kojima će JANUAR 2022. biti SJAJAN mjesec

3 horoskopska znaka kojima će JANUAR 2022. biti SJAJAN mjesec

3 siječnja, 2022 0 By Admin

Postoje određeni znakovi zodijaka koji su u stanju iskoristiti retrogradne tranzite u svoju korist; ovaj mjesec imat ćemo retrogradnu Veneru do 29., što otprilike pokriva cijeli mjesec.

Iako ovaj tranzit može uzrokovati probleme u ljubavnom odjelu, za one koji imaju pameti smisliti način da ga zaobiđu, rezultati mogu biti veći nego što se očekuje. A ovisno o tome tko ste, ti rezultati mogu biti spektakularni.

Siječanj će do određene mjere iskušati naše strpljenje; imat ćemo onaj osjećaj ‘sve dotjerane bez kamo otići’.

Ono što je sjajno je to što će se za dolje navedene horoskopske znakove naći mjesto s tim otmjenim odijevanjem ne tek sada, već uskoro. Dakle, ono što će donijeti ovaj mjesec je spoznaja da naši planovi uskoro funkcioniraju i da je uspjeh *gotovo* garancija.

Ako ovaj mjesec ne donese razinu aktivnosti koju očekujete, pričekajte jer je vaša energija rezervirana za sljedeći mjesec i sve će se od vas tražiti.

Budući da vas ništa neće zaustaviti tijekom siječnja, možete ozbiljno planirati, znajući da su vaši planovi sigurni, da će se ostvariti i da će biti ugodni.

3 horoskopska znaka kojima će JANUAR 2022. biti SJAJAN mjesec

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Zbog svog prirodnog instinkta da ostanete kod kuće, povučete se i jednostavno ‘svjedočite’ životu oko sebe, moći ćete izbjeći veći dio siječanjskog retrogradnog utjecaja. Kao empat, možete pokupiti stres drugih oko sebe.

Ali vi ste također netko tko može odvojiti percipiranu bol od stvarnog iskustva; ne boli te, i dok osjećaš one koji boluju, ne dopuštaš da to postane tvoje vlastito iskustvo.

Ono što ovaj mjesec čini odličnim za vas je ono što odlučite izbjeći, a ne ono što odlučite unijeti; vaš je osjećaj za diskreciju neobičan. Ovo je vaša samozaštita. Vidite lošu situaciju i odlazite iz nje. Pametan!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2