OVI znaci će doslovno UŽIVATI i ispuniti svoje snove, a OVOM znaku se bliži kraj veze!-/

OVI znaci će doslovno UŽIVATI i ispuniti svoje snove, a OVOM znaku se bliži kraj veze!-/

2 siječnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Naredni tjedan bi mogao biti pun pogodak za vas. Slobodne osobe u ovom znaku mogle bi upoznati ljubav svoga života i  početi neki bolji i sretniji život. Za vas će to predstavljati mali problem, jer dosta dugo vremena niste imali nikoga pored sebe, ali brzo ćete se priviknuti te postati sretniji. Oni u vezi moraju shvatiti što žele, a što ne žele i u skladu s tim se i ponašati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Osobe rođene u ovom znaku su u životu dosta sretne, vesele te uvijek za zabavu. Vaša ljubavna veza nije bas u najboljem stanju jer često dolazi do prepirki, nesuglasica te laganih svađa. Pokušajte riješiti to uz pomoć razgovora ili neke druge metode za koju vi mislite da je najbolja. Poslovni život bit će stresan sa velikim obujmom posla.

 

 

BLIZANCI

U danima ispred vas očekuje vas preokret. Vaša bolja polovica polako gubi smisao i nadu u vašu vezu. Zapituje se jeste li potpuno iskreni prema njoj, te krijete li neke stvari iz prošlosti za koje ne biste htjeli da ona sazna. Ako primjetite ikakve promjene pokušajte biti iskreni te se suočiti sa trenutnom novonastalom situacijom te riješiti ili priznati neke stvari iz vaše prošlosti koje tište vašu voljenu osobu.

 

 

RAK

Dani ispred vas mogli bi biti pravi mali raj za vas i vašu voljenu osobu.  Sprema vam se neko iznenađenje a da toga niste ni svijesni?! Proteklo vrijeme vaša ljubavna veza je prošla kroz uspone i padove, baš kao i svaka druga. Sada je došlo vrijeme da odvojite malo vremena za sebe i da se upustite u malo putovanje koje će vam otvoriti i probuditi neke nove putanje u vašoj vezi te vas povezati i zbližiti još bolje nego što je to bilo do sada.

 

 

LAV

Naredni dani mogli bi vam pokvariti planove. Vi i vaša voljena osoba ste karakterno dosta različiti. Često dolazi do razmirica jer svatko od vas želi da bude po njegovom.  Ova svađa bi vas mogla dosta uzrujati, te potaknuti na ozbiljan razgovor u kojemu ćete morati riješiti neke stvari kako više ne bi dolazilo to toga.

 

DJEVICA 

U narednim danima na poslu će vam biti dosta teško i stresno. No upravo takva situacija pokazat će vam kakvu ustvari imate osobu pored sebe. Vaša voljena osoba će biti puna razumijevanja i pažnje i neprestano će vas pokušavati oraspoložiti. Kroz sve to ćete shvatiti koliko je vaša povezanost snažna.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2