OVI znaci će doslovno UŽIVATI i ispuniti svoje snove, a OVOM znaku se bliži kraj veze!-/

OVI znaci će doslovno UŽIVATI i ispuniti svoje snove, a OVOM znaku se bliži kraj veze!-/

2 siječnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Za one koji nisu u vez naredni dani idealni su za ljubav, ljubavne parove i ljubavne veze. Kod onih u vezi prisutna je nervoza i ljubomora koja vas već polako izjeda. O svim tim lošim stvarima morati ćete razgovarati sa vašom drugom polovicom ukoliko želite obostrano da se to više ne ponavlja ili barem manje. Nemojte biti puno tvrdoglavi i željeti da sve bude po vašemu, nego probajte pronaći neku zlatnu sredinu.

 

 

ŠKORPION

Naredni dani bit će i više nego pogodni za vas.  Tenzije između vas i vaše voljene osobe će polako splasnuti te bi se sve trebalo vratiti u stanje, tj. normalu kakvo je bilo i nekada prije.  Imali ste period kao i svi u kojemu se niste slagali, ali to je sada prošlost.

 

 

STRIJELAC

U narednim danima mogla bi vam se javiti vaša bivša ljubav. Dugo ste patili za njom i u to vrijeme priželjkivali da vam se javi i da se sve vrati u normalu kao što je nekada bilo. Međutim to se tada nije desilo, našli ste drugu osobu sa kojom ste i danas. Naredni dani će probuditi sve dobro i loše u vama te vas potpuno zbuniti. Shvatit ćete da vaša bivša ljubav i dalje nešto osjeća prema vama, a vi u tom trenutku više nećete znati što želite.

 

 

JARAC

Očekuje vas prava mala bajka. Srest ćete se totalno slučajno sa osobom sa kojom ste nekada davno izlazili i zabavljali se.  Prepričavat ćete što vam se događalo svih ovih godina koje se niste vidjeli, te se ponovno i zbližiti. Ovo bi moglo značiti i rađanje nekih novih veza koje su nekada davno završile. Kod onih u vezi javit će se ljubomora, a tome će posredovati treća osoba koja će se upetljati u vašu vezu prenošenjem poluinformacija. Ne reagirajte prije nego provjerite, odnosno porazgovarate sa partnerom.

 

 

VODOLIJA

Ne treba vas zabrinjavati ljubavna situacija i sitne nesuglasice koje će biti prisutne. Svaka veza donosi svađe, uspone i padove pa tako i vaša. To neće potrajati dugo. To je samo trenutna faza jer kada se nakupi puno obaveza, dobroga i lošega, tada reagiramo malo drugačije i u pogrešno vrijeme i stvori se nepotreban problem.

 

 

RIBE

U narednim danima smiješi vam se nešto lijepo i dobro.  Ako ste slobodni velike su mogućnosti da ćete sresti nekoga tko će vam promijeniti život i učiniti ga boljim, lijepšim i radosnijim. Pripremite se na duge šetnje, ispijanja kave te gledanje filmova. Radni dani bit će stresni i naporni s mnogo posla. Oni u vezi provest će mirne ljubavne dane.

Stranice: 1 2