3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 03. do 09. Januara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 03. do 09. Januara 2022.:

3 siječnja, 2022 0 By Admin

I evo nas, započinjemo naš prvi novi tjedan u godini, i sve što vam mogu reći je da si trebate oprostiti upravo ovdje i sada… i zašto?

Zato što ste ovaj tjedan napravili preveliki pritisak na sebe. Svi smo spori na početku. Drzi to na umu. Ovaj tjedan nije toliko o teškim vremenima, već više o tome kako od sebe postavljamo očekivanja koja je gotovo nemoguće ispuniti.

Ulazimo s Mjesecom u Vodenjaku, i to je nešto dobro i glavni je razlog zašto ovaj prvi tjedan nije potpuna katastrofa za neke znakove.

Do sredine tjedna radit ćemo s Mjesečevim sekstilom Uranom, gdje počinjemo postajati pomalo ludi i tjeskobni, a do kraja tjedna plesat ćemo s Half Moon trigonom Marsom, koji bi trebao preusmjeriti sve naših tjeskoba pretvarajući ih u ljutnju. Hooboy, kakav tjedan imamo.

Jedna stvar koju treba znati, u redu je. Budimo hrabri ratnici koji marširaju dalje. Moramo osvojiti novu godinu. Mogu li dobiti “dovraga, da!”?

3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan 3. siječnja 2022.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ono što vam je na strani ovog tjedna je vaš prirodno rođeni optimizam; vidjet ćete se na drugu stranu, bez obzira na prepreke koje vam se trenutno nalaze na putu. Možda postoji šansa da ste bili manje nego savršeno zdravi, a to može uzeti danak.

To je neka vrsta ‘par for the course’ za kraj godine i nove početke. Kao da se otresaš groznih djelića prošle godine.

Ono što ovaj tjedan čini teškim je samo fizički, a to je nešto s čime se možete dobro nositi, jer ste moćni Ovan i izdići ćete se iznad svih svojih poteškoća. Očekujte pauzu do kraja tjedna. Iskoristi tu svoju vatru da pronađeš svjetlo u tami.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2