3 horoskopska znaka čija se TAJNA LJUBAV OTKRIVA za vrijeme Mjeseca u Škorpionu od 3. januara 2022.

3 horoskopska znaka čija se TAJNA LJUBAV OTKRIVA za vrijeme Mjeseca u Škorpionu od 3. januara 2022.

2 siječnja, 2022 0 By Admin

Ponekad je tajna zaljubljenost upravo ono što nam je potrebno da napumpamo svoje maštovite živote i pružimo to malo privatno uzbuđenje.

Tri horoskopska znaka čija je tajna zaljubljenost otkrivena  za vrijeme Mjeseca u Škorpionu, a možda nisu ni slutili da se te emocije osjećaju.
Lijepo je imati nešto za što nitko ne zna, pogotovo ako se radi o simpatiji, iako svi znamo da zaljubljenosti rijetko ostaju tajna.

Ovo je vrijeme kada naše tajne ljubavi isplivaju na površinu radi razotkrivanja. To je jedan od specijaliteta Mjeseca u Škorpionu. Njegov utjecaj otkriva tajne i razotkriva unutarnje želje.

Često želimo da se sazna. To je ono što čuvanje tajne čini tako uzbudljivim je ideja da netko sazna. Moglo bi biti zastrašujuće ili bi moglo biti upravo ono što je potrebno da bi to postalo službeno.

Možda ne želimo uvijek da naše tajne budu razotkrivene, ali ponekad… nekako to želimo. Mjesec u Škorpionu voli dobro otkrivanje.

Dakle, ako ste jedan od znakova koji se ovdje spominju danas, pripremite se jer ovdje dolazi veliko otkriće.

Vaša tajna zaljubljenost uskoro će postati općepoznata. Vrijeme je da izađeš iz tog ormara i pokažeš od čega si napravljen!

3 horoskopska znaka čija se tajna ljubav otkriva za vrijeme Mjeseca u Škorpionu od 3. januara 2022.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Uživate u čuvanju svojih tajni, ali s vremena na vrijeme volite baciti bombu na svoje prijatelje, dopuštajući im nešto posebno što vam se događa.

Pa, s Mjesecom u Škorpionu, osjećat ćete se kao da je vatra zapaljena ispod vas i umrijet ćete od želje da svoje najintimnije tajne podijelite s prijateljima.

Ono što je super cool je da ste zaljubljeni, a to nitko u vašem životu ne očekuje od vas. Svi misle da samo provodite svoj dan radeći sve što radite bez ikakvih pravih ‘ljubavnih’ ažuriranja za dijeljenje.

I eto vas, iskorištavajući svu tu izvanrednu energiju Škorpiona, dajući onima u vašem životu do znanja da je vaša tajna simpatija netko koga svi poznajete. O ovome bi trebalo biti zabavno razgovarati, Rak.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2