3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 20. do 26. decembra 2021.! Otkrivamo kako!

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 20. do 26. decembra 2021.! Otkrivamo kako!

19 prosinca, 2021 0 By Admin

Kada tjedan započnemo s Mjesecom Raka, možemo svoj tjedan uzeti na bilo koji način, ali bez obzira na to jesu li naši tjedni pozitivni ili negativni, jedna stvar se ističe: o svemu ćemo previše razmišljati.

Ovo bi moglo biti dobro ako nas ono što nam je na umu čini sretnima ili punim nade, ali što ako ne možemo ispustiti neku groznu vijest? Ili nam u glavu padne nešto što nije ugodno, ali završi sve o čemu razmišljamo? Jao! Ali kao što znate, događa se.

Dakle, ovaj tjedan imamo nekoliko tranzita koji bi nas mogli zabrljati, a to su Mjesečeva opozicija Merkur, koji je gotovo zajamčeno da će uništiti svaku ljubaznu komunikaciju koju imamo. I Merkur Trine Uran, koji će osigurati da sve što izađe iz naših usta bude oboje pogrešno protumačeno i začinjeno uvredama, uvredama i osobnim podmetanjima.

Kao da dobivamo poruku od zvijezda koje nam govore da “zakopčamo”. Hoćemo li ga ipak zakopčati? Ne, ne mi. Samo nastavljamo brbljati dok konačno ne shvatimo da sve što kažemo ne samo da remeti mir, već nas i izolira, ostavljajući nam istinski ‘meh’ tjedan.

 

3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan od 20. do 26. decembra 2021.:

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

S Merkurom kao vladajućim planetom, pomislili biste da ćete biti majstor komunikacije, a ponekad je to vrlo istinito. To jednostavno nije istina za ovaj tjedan, jer se spotičete i upadate u svaki razgovor koji se pojavi.

Ovo je vaš tjedan ‘noga u usta’, Blizanci, i iako ništa od onoga što će se dogoditi neće uzrokovati nikakvu trajnu štetu, vi ćete i dalje biti osoba u prostoriji koju svi gledaju i govore , “Jesu li stvarno upravo TO rekli?”

Ono što mislite da je ‘cool’ zapravo može biti nečija Ahilova peta, i iako vjerujete da ste u pravu kada govorite što mislite, na kraju ćete izazvati nečije emocije, što će vas na kraju staviti na popis ‘ne razgovarajte s’ .

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2