Tri horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMKICU od 20. do 26. decembra 2021.: Netko će imati NAJSRETNIJE TRENUTKE u ŽIVOTU!

Tri horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMKICU od 20. do 26. decembra 2021.: Netko će imati NAJSRETNIJE TRENUTKE u ŽIVOTU!

19 prosinca, 2021 0 By Admin

Ono što za jednoga čini odličan tjedan, ne znači nužno i sjajan tjedan za drugoga. I zato ćemo se u ovom tjednu, počevši od 20. prosinca 2021., koncentrirati na one koji će iskusiti svu dobrotu koja postoji.

S Mjesecom u Raku i Merkurom u trigonu Uranu, mogli bismo reći da će nam ovaj tjedan donijeti ludo dobre ideje u prvi plan.

Mogli bismo uzeti te lude ideje i razmisliti o tome kako ih pretvoriti u stvarnost, a s Mjesečevim Trinom Neptunom u mješavini, mogli bismo se smatrati genijima jer imamo tako intenzivne, inovativne i nove misli.

Ovaj tjedan će završiti Mjesecom u Vagi i Mjesecom Trine Venera, što je kao obećanje dobrih stvari u ljubavi i romantici. Usuđujemo se reći da će ovaj tjedan biti bez drama? Usuđujemo se. Za znakove spomenute u nastavku, ovaj tjedan sa sobom donosi pozitivnost, nadu i odvažnost da se sanja veliko.

Tri horoskopska znaka koji će imati sjajan tjedan, 20. – 26. prosinca 2021.:

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Od početka do kraja ovaj će se tjedan oblikovati za vas na neke vrlo zanimljive načine. Prvo, osjećat ćete se napunjeno, nadahnuto; ono što ste ostavili iza sebe uskoro će se ponovno pojaviti, a ovo je više nego vjerojatno kreativna ideja koja se iznenada uklopila na pravo mjesto u pravo vrijeme.

Prepoznajete da ova ideja nije bila ispravna, tako davno kada ste je prvi put pomislili. Ali sada, odjednom postoji nada; ovo može uspjeti! Ono što je još bolje je da ćete se osjećati podržano u svojim naporima i snovima.

Oko vas postoje ljudi koji vam žele pomoći da pronađete ono što vas čini najsretnijim. Svaki dan u tjednu odvest će vas bliže vašem cilju, iako je završetak daleko, što znači da imate PUNO čemu se možete radovati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2