3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI tijekom Venere Sekstile Marsa od 21. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI tijekom Venere Sekstile Marsa od 21. decembra 2021.

19 prosinca, 2021 0 By Admin

S Venus Sextile Mars u osnovi ne možemo pogriješiti kada su u pitanju ljubav i romansa. Dobar je trenutak za život ako je ljubav ono što tražimo. A čini se da je ljubav tijekom Venere Sextile Marsa posvuda.

Gotovo kao da bismo mogli pasti ničice i zaljubiti se dok smo dolje. To je tako lako.

Lako je zaljubiti se kada nema prepreka na putu… A to je ono što ovo obećanje tranzita je relativno slobodan od prepreka, koji će se pretvoriti u tjedan prilično bez prepreka.

To je sve što stvarno želimo, priliku da se zaljubimo bez obećanja opasnosti, gnjavaže ili nečega što nam stoji na putu.

Na taj način Venera ima potporu Marsa, što znači da je mogućnost za ljubav u našim životima potkrijepljena i mega snagom Marsa, koja tjera cijelu stvar prema uspjehu.

To može biti vaša prva ili posljednja ljubav, ali zaljubljivanje je ono što će se dogoditi za određene znakove Zodijaka, za vrijeme Venere Sextile Marsa.

3 horoskopska znaka koji će se zaljubiti tijekom Venere Sextile Marsa od 21. decembra 2021.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Postoji velika šansa da o zaljubljivanju razmišljate kao o nečijoj igri. Što u teoriji zvuči dobro, ali zapravo nije namijenjeno vama i vašem svijetu. Pa, razmisli još jednom, Ovne. Samo zato što ste se prilagodili životu u kojem vam se zaljubljivanje čini strano ne znači da se ne možete zaljubiti. A smiješno je da ćete upravo to učiniti, zahvaljujući Venus Sextile Mars.

Pazite na kolege Ovnove ovdje jer će se i oni osjećati isto. Ako se zaljubite u Ovna, bit ćete u dobroj formi jer oni već znaju kako je osjećati se odvojeno od čopora. Ovo su dobra vremena za vas, Ovnovi, i čeka vas sreća, kao i ljubavna iskustva.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2