3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 20. do 26. decembra 2021.! Otkrivamo kako!

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 20. do 26. decembra 2021.! Otkrivamo kako!

19 prosinca, 2021 0 By Admin

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Evo tjedna u kojem pretjeraš, Lave. Ovdje se posebno radi o tome što ćete nekome reći i kako ćete to reći. Ovo počinje na vrhu tjedna, a do Božića stvorit ćete cijeli scenarij izmišljotina, optužbi i ogorčenih stavova.

Vaš ponos će ugušiti svakoga tko vas pokuša izazvati, jer će vaše mišljenje ili izjava definitivno biti pogrešna. Problem s ovim tjednom je što ćete braniti nešto što se ne treba braniti, poput neke loše ideologije ili motiva nekog skandaloznog ubojstva.

Vaše mišljenje, iako vaše, bit će toliko nepopularno da ćete biti izopćeni jer razmišljate na način na koji razmišljate. I dalje ćete ustrajati. Jer to si ti.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Možda se pitate: “Zašto ja, kako sam ušao u sve ovo?” Način na koji ćete ući u ‘sve ovo’ je tako što ćete svoje mišljenje iznijeti u krivo vrijeme, na krivom mjestu, pogrešnim ljudima. Da, ljudi, kao u mnogima. Vrlo ste cijenjeni — ljudi vam se obraćaju za savjete i znanje, a to će učiniti ovaj tjedan.

Međutim, ono što ćete im reći NIJE ono što su htjeli ili očekivali čuti. A problem je u tome što imate pravo reći što god kažete jer je vaše mišljenje ispravno.

Ali pokušavate uvjeriti ljude koji ne žele znati ili prihvatiti istinu, a kada uđete poput Mračnog viteza s pravom informacijom, bit ćete odbijeni i odbijeni. Skloni to, Ribe. Oni će saznati istinu u svoje vrijeme.

Stranice: 1 2