3 horoskopska znaka koji će IZLIJEČITI SLOMLJENO SRCE tijekom retrogradnog Chirona u Ovnu od 2. decembra do 19. decembra

3 horoskopska znaka koji će IZLIJEČITI SLOMLJENO SRCE tijekom retrogradnog Chirona u Ovnu od 2. decembra do 19. decembra

2 prosinca, 2021 0 By Admin

Asteroid Chiron, također poznat kao Ranjeni ratnik, upravo je otišao retrogradno i upravo sada prolazi kroz Ovna i djeluje izravno na liječenje i srce. Retrogradni Chiron u Ovnu ne donosi nam samo iscjeljujuću energiju.

Donosi nam energiju koja nam je potrebna da budemo dovoljno jaki da se nosimo s dijelom puta koji vodi do ozdravljenja.

Ovan je ono što nam daje izdržljivost da izdržimo teška vremena, a bol u srcu nema šanse u njegovoj prisutnosti.

S Ovnom na leđima možemo se radovati izlječenju, a s retrogradnim Chironom u Ovnu, to je gotovo jamstvo da ćemo, ako smo njegovali slomljeno srce, vrlo brzo ući u sretnu remisiju.

Trebate li liječenje srca? Možete li biti netko kome je dosta boli i koji je sada konačno spreman pustiti je?

Ovo bi moglo biti vaše godišnje doba, prijatelju, jer se čini da svemir u potpunosti podržava vašu želju za ozdravljenjem. Ostani pri tome, drži ritam i ne odustaj… pred sobom!

 

3 zodijačka znaka koji će izliječiti slomljeno srce tijekom retrogradnog Chirona u Ovnu, 2. decembra – 19. decembra 2021.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Bol u srcu nikada nije zabavna i sigurno ste vidjeli svoj dio toga. Vi ste tako strastvena i odana osoba; kada uđete u nekoga, potreban vam je pajser da vas odvoji, a emocionalno se vežete kao nitko.

Zbog čega je sve intenzivnije i teže se nositi kad vam netko slomi srce. Također postoji velika vjerojatnost da vam je srce slomljeno više puta i da još uvijek bolujete zbog jedne ili više osoba. Pogledaj u nebo, Ovne.

Retrogradni Chiron u Ovnu je tu da vas otprati daleko od boli u novi svijet, gdje se konačno možete ponovno osjećati kao stari. Zamisli to?

Oslobodite se srčane boli koja vas je držala zatvorenikom sve ovo vrijeme…dopustite da se to dogodi, Ovne. Pustite se da se izliječite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2