3 horoskopska znaka koji će IZLIJEČITI SLOMLJENO SRCE tijekom retrogradnog Chirona u Ovnu od 2. decembra do 19. decembra

3 horoskopska znaka koji će IZLIJEČITI SLOMLJENO SRCE tijekom retrogradnog Chirona u Ovnu od 2. decembra do 19. decembra

2 prosinca, 2021 0 By Admin

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Koliko je tvoje srce veliko, Lave, toliko je i bol u srcu. Toliko osjećaš i sve shvaćaš osobno.

Vi ste empatični i osjetljivi, i kada vjerujete. To je velika životna odluka s vaše strane. Dali ste to povjerenje nekome iz svoje prošlosti, a oni su ga slomili, ostavljajući vas siromašnim i slomljenog srca.

Ono što ste pretrpjeli nikada nije zacijelilo, uglavnom zato što to ne dopuštate. Držite se boli kao da pokazujete lojalnost osobi koja ju je prouzročila, koliko god to suludo zvučalo.

Retrogradni Chiron u Ovnu vaša je kočija ka slobodi, a u ovom slučaju to znači da će vas ovaj tranzit potaknuti da se konačno riješite prtljage koja je vaša srčana bol. Samo reci NE, Lave. Ne više.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Zasitili ste se romantiziranja svojih prošlih ljubavi. Neuzvraćeno ili jednostavno staro razorno. Imali ste mnogo života i mnogo ljubavi i shvatili ste da je ‘držati ih na počasnom mjestu’ kao zabijanje noža u oko, svaki dan.

To ti jednostavno ne koristi, pogotovo zato što duboko u srcu znaš da ti ljudi uopće ne razmišljaju o tebi, pa… čemu se mučiti?

Retrogradni Chiron u Ovnu stavlja ideju romantike u perspektivu; ako je dobro, dobro je, a ako je loše, mora proći.

Bez pitanja. Vrijeme je da se pustiš, Vodenjače. Mnogo si jači bez težine ovih prošlih ljubavi, odskačeš i melješ svoje srce u prah. Pustite ih, dopustite sebi pravi odmor od boli. To je ipak vaša sudbina. Otvorite to.

Stranice: 1 2