3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ODNOSI RASPADAJU za vrijeme pomrčine mladog Mjeseca od 4. decembra

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ODNOSI RASPADAJU za vrijeme pomrčine mladog Mjeseca od 4. decembra

2 prosinca, 2021 0 By Admin

Dolazi pomrčina mladog Mjeseca i ona će imati utjecaja na ljubavni život tri horoskopska znaka, zapravo, njihovi odnosi će se raspasti od 4. prosinca 2021. godine.

Jedna stvar koju treba imati na umu u vezi s vezama koje se raspadaju je da se većina veza raspada, jednostavno nitko ne želi ništa učiniti po tom pitanju.

Dakle, ljudi se ili smire i prihvaćaju da ljubav nije ono što su mislili da jest, ili ulažu napore da joj pomognu, ILI, rade na čistom prekidu.

Najčešće stanje je ono u kojem pobjeđuje lijenost i nedostatak poticaja.

Pomrčina mladog Mjeseca dogodit će se u horoskopskom znaku Strijelca. Energija Strijelca možda neće spasiti vašu vezu, niti će vas potaknuti da je popravite, ali ono što će učiniti jest staviti vam u um ideju da se, da, vaša veza raspada.

Pomrčina mladog Mjeseca u Strijelcu proširuje um i tjera nas da vidimo mogućnosti za budućnost. Ako patimo unutar neuspjelog partnerstva, pomrčina mladog Mjeseca u Strijelcu čini da se osjećamo kao da postoji nada. Sada je glavna stvar učiniti nešto po tom pitanju.

Pomrčina mladog Mjeseca U Strijelcu je vrijeme kada iskoristite tu priliku i slijedite svoje srce, čak i ako vam srce govori da prekinete dugogodišnju ljubavnu vezu.

Ovo je na vama, ali savjetujemo vam da odvagnete mogućnosti. Koje je bolje? Riskirati veliku nepoznanicu ili ostati tamo gdje je sigurno i dosadno unutar granica veze koju ste već napustili, emocionalno.

 

3 horoskopska znaka čiji se odnosi raspadaju tijekom pomrčine mladog Mjeseca od 4. decembra 2021.:

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Budući da ste uvijek osjetljivi na lunarne tranzite, pomrčina mladog Mjeseca u Strijelcu je ona koja će sigurno donijeti istinu koju trebate čuti. To je, naravno, da se vaš odnos raspada. I pogodi što?

To ste već znali, ali postoji nešto u ovom prvom tjednu prosinca što jako povlači poruku. Je li ovo vrijeme za jamčevinu?

Vrijedi li se za ovo truditi ili je ova ljubavna afera imala svoj dan i sada je sve što je ostalo je ustajali podsjetnik na sve što nikad niste dobili od nje?

Ovdje svakako ima gorčine, a to je ono što vas stvarno može srušiti ako ne pripazite na sebe.

Pomrčina mladog Mjeseca u Strijelcu izgleda kao obećanje slobode i neovisnosti, a iako vam se ideja o tome sviđa, također ste previše uplašeni da biste išta poduzeli. Možda je ovo tjedan za promjene.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2