3 horoskopska znaka kojima će se VRATITI VJERA U LJUBAV tijekom retrogradne Venere od 4. decembra

3 horoskopska znaka kojima će se VRATITI VJERA U LJUBAV tijekom retrogradne Venere od 4. decembra

2 prosinca, 2021 0 By Admin

Budući da se planet Venera prirodno rotira unatrag, zbog njegove retrogradnosti rotira još sporije nego inače, zbog čega stari dobri planet Zemlja izgleda poput demona brzine.

To utječe na uobičajeni način na koji Venera utječe na nas – u ljubavi, u ljepoti. Kada Venera krene retrogradno, kao što se događa u ovom trenutku, naći ćemo se oduševljeni ljubavlju i romantikom.

Iako to možda neće trajati zauvijek, naš skepticizam i nepovjerenje u ljubav bit će stavljeni na čekanje na neko vrijeme, tijekom retrogradnosti.

Jeste li ikada svjedočili nečemu što vam vraća vjeru u čovječanstvo? Na primjer, vidite nekoga kako čini dobro djelo i to je toliko osvježavajuće da počnete vjerovati da možda mi ljudi nismo smeće kakvim se činimo… ova obnovljena vjera je uzbudljiva i obično rezervirana za svjedočenje dobrih djela u tijeku.

Ali ljubav? Vratimo li se ikada nevinosti kada je ljubav u pitanju? Retrogradna Venera osigurava da to učinimo.

Kako god se odigralo, svi ćemo imati trenutak ili dva duboke, neprekidne, obnovljene vjere u ljubav, tijekom retrogradne Venere.

Neki će horoskopski znakovi doživjeti jedno lice, istinsku obnovu u ljubavi. Svatko čuo za drugu priliku? Ovo bi moglo biti vrijeme kada nam druga prilika dolazi u pomoć.

3 znaka zodijaka kojima će se vratiti vjera u ljubav tijekom retrogradne Venere od 4. decembra 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Nikada niste bili od onih koji bi se klonili zanimljivog iskustva, pogotovo ako su u pitanju ljubav i romantika. Ono što vam može učiniti retrogradna Venera je da ste u stanju refleksije; razmišljate o ljubavi, pitate se kako pristupiti određenim temama koje zahtijevaju pažnju u vašoj ljubavnoj vezi i koliko ste istinski sretni što imate tu osobu u svom životu.

Retrogradnost ovdje ide u vašu korist, jer vam daje inteligentan pregled, što vam olakšava da se osjećate strpljivo i suosjećajno.

Budući da se možete povući i svjedočiti svom ljubavnom životu kroz pogled introspekcije, također ste sposobni još više cijeniti ono što imate. Samo saznanje da ste pronašli ljubav u ovom životu trebalo bi vam vratiti vjeru u samu ljubav. Zahvalnost vodi ovdje, Ovne, i osjećat ćete se iznimno zahvalni za ljubav koju imate tijekom retrogradne Venere.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2