3 horoskopska znaka čija KARMIČKA VEZA ZAVRŠAVA tijekom dijela sreće u Vodenjaku od 18. novembra

3 horoskopska znaka čija KARMIČKA VEZA ZAVRŠAVA tijekom dijela sreće u Vodenjaku od 18. novembra

17 studenoga, 2021 0 By Admin

Dio sreće. Kako zanimljiv naziv za tranzit i o kojem se rijetko govori, a za tri horoskopska znaka čiji karmički odnos prestaje u to vrijeme  od 18. novembra 2021., o tome treba razmisliti.

Za 3  horoskopska znaka, Dio sreće u Vodenjaku 18. novembra donosi susret sa sudbinom koji prekida karmičke odnose.
Dio sreće u Vodenjaku bavi se time kako sami sebi stvaramo obilje. Dio sreće u Vodenjaku proći će kroz svaki horoskopski znak, nadahnjujući inovativne načine za stvaranje prosperiteta i osobnog bogatstva. U ovom slučaju, za nekoliko horoskopskih znakova ovdje, to implicira izlaz za bijeg. Dio sreće 18. studenog 2021. je izlaz iz nečega što nas drži zarobljenima, što na kraju vodi do slobode.

Dio sreće u Vodenjaku posebno se bavi načinom na koji oslobađamo stare veze i što činimo da se oslobodimo prtljage koju nosimo sa sobom i odnosima koji iz nas crpe sam život.

Često se nađemo u odnosima koje ne razumijemo i možemo se zapitati: “Kako se ovo još uvijek događa?” Dio sreće u Vodenjaku je ono što će vam pomoći da pronađete točku porijekla i put koji vas od nje odvede.

Karmički odnosi uskoro će završiti tijekom ovog tranzita i postoji velika šansa da ćemo osjetiti kako se počinju raspadati. Ovo je kraj ciklusa za ovakve vrste odnosa, a mi ćemo ih sve rado pustiti.

3 znaka zodijaka čija se karmička veza završava tijekom dijela sreće u Vodenjaku od 18. novembra:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ono što ćete doživjeti 18. studenog 2021. je osjećaj obnovljene energije, zbog oslobađanja starih, oronulih vibracija. Otpustit ćete i prošlost i svu prošlost koja vam se sprema, uglavnom odnos koji je ‘trebao’ biti važan.

Ono što se dogodilo tijekom godina jest da se ono što je ‘trebalo biti’ nikada nije očitovalo kao nešto više od smetnje; nikada niste osjećali puno prema ovoj osobi, a oni su osjećali još manje prema vama. Ipak, vas dvoje ste igrali igru, pretvarajući se da postoji neka vrsta super veze između vas.

Ono u što sada ulazite je posljednji put da ćete ikada imati išta s tom osobom jer ste oboje odlučili prekinuti prijateljstvo. Ovo nije bilo potrebno u vašem životu, pa vam Dio sreće u Vodenjaku pomaže da vidite da je vrijednost nula.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2