3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI NAJJAČE kao NIKAD PRIJE u ŽIVOTU tijekom Veste u Škorpionu od 18. novembra!

3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI NAJJAČE kao NIKAD PRIJE u ŽIVOTU tijekom Veste u Škorpionu od 18. novembra!

17 studenoga, 2021 0 By Admin

Vesta u Škorpionu — asteroid koji će prijeći u Škorpiona, također je tranzit koji će donijeti naglu promjenu u planovima za nas u ljubavnom odjelu. Recimo to ovako: možda nam se netko stvarno sviđa.

Ne, možda nam se netko stvarno-stvarno sviđa. Ne, možemo prijeći od stvarno-stvarno-stvarno da nam se netko sviđa do toga da se zaljubimo u njega kao nikad prije. To je promjena o kojoj govorimo. Zaljubljivanje, teško i bez ikakvog upozorenja. To vam je Vesta u Škorpionu.

Stvari se brzo kreću tijekom ovog tranzita, a to znači i emocije kao i radnje. Imamo mogućnost, tijekom ovog tranzita, prijeći od inspiracije do izvršenja u rekordnom vremenu.

Zaljubljeni možemo ući u situaciju koja se čini privlačnom, samo da bismo izašli iz nje osjećajući se do ušiju zaljubljeni u onoga tko je učinio da izgleda tako privlačno. Brz i strastven – to je priroda ovog tranzita.

Određeni znakovi doista očituju dio ‘brze ljubavi’, krećući se od nule do šezdeset u sekundi – ako ste jedan od ovdje spomenutih znakova, možda ćete se zapitati kako ste se mogli tako brzo zanositi drugom osobom. Pa, držite se šešira, jer ljubav će zavladati vašim srcem  i umom.

Znakovi zodijaka koji se najjače zaljubljuju tijekom Veste u Škorpionu od 18. novembra 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Dovoljno ste impulzivni da slijedite svoje srce i radite ono što vam ono kaže, a tijekom Veste u Škorpionu, koja počinje 18. studenog, ići ćete kamo vas srce vodi…što je dolje-dolje-dolje na mjesto gdje idu samo najzaljubljeniji ljudi.

Upravo ćete se toliko jako zaljubiti da nećete znati što vas je snašlo, a voljet ćete svaku sekundu ovog osjećaja. Uvijek si onaj koji vjeruje u ono što vidiš, a tijekom ovog tranzita vjerovat ćeš u ljubav jer ćeš je vidjeti, pred svojim očima, u obliku osobe s kojom želiš biti.

U vašem životu postoji netko tko ima utjecaja na vas – a zbog Veste u Škorpionu praktički će vam zasjati u očima. Hoće li ovo trajati? Tko zna. Je li ovo ljubav tvog života? To ostaje za vidjeti, ali ono što će se vidjeti je činjenica da će vas ljubav oboriti s nogu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2