3 horoskopska znaka koji ĆE PRONAĆI SVOJU PRAVU LJUBAV za vrijeme punog Mjeseca u Biku od 18. novembra 2021.

3 horoskopska znaka koji ĆE PRONAĆI SVOJU PRAVU LJUBAV za vrijeme punog Mjeseca u Biku od 18. novembra 2021.

17 studenoga, 2021 0 By Admin

Uvijek smo čuli za Pun Mjesec i njegovu čaroliju; čak i kad ne bismo bili skloni vjerovati u magiju ili moć Mjeseca i zvijezda.

Uvijek je bilo nešto u ‘molitvi’ ispod punog Mjeseca zbog čega smo osjećali da će naše želje biti ispunjene.

Za one horoskopske znakove koji vjeruju i za one znakove koji ne vjeruju, još uvijek postoji toliko nas koji bacamo pogled na Mjesec na nebu i nadamo se da će nam se ovo prekrasno lunarno tijelo nasmiješiti, dajući nam ono što uistinu želimo .

Od 18. novembra  postoje tri horoskopska znaka koji svoju pravu ljubav pronalaze za vrijeme punog Mjeseca u Biku.
18. i 19. studenoga, Pun Mjesec bit će u Biku – horoskopskom znaku koji je vrlo, vrlo pun ljubavi, i koji obećava neke vrlo stvarne snove za određene horoskopske znakove. Ovo je vrijeme za manifestaciju – ono što smo tražili moglo bi se i ostvariti, pogotovo ako je ono što smo tražili prava ljubav.

Prava ljubav – ni zalet, ni simpatija, ništa privremeno. Želimo doživotnu ljubav. Osoba kojoj možemo vjerovati. A za neke vrlo sretne horoskopske znakove bit će velika sreća u ljubavi, za vrijeme punog Mjeseca u Biku.

3 znaka zodijaka koji svoju pravu ljubav pronalaze za vrijeme punog Mjeseca u Biku od18. novembra

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Već ste pronašli svoju pravu ljubav, a kao što ste shvatili, ovo je dar koji nastavlja davati. Ne dolazi vam nitko ‘novi’, ali ono što će se dogoditi jest da ste vi osoba koju ste prepoznali jer će vaša prava ljubav podići svoju igru ​​na novu razinu, a vi ćete biti oduševljeni.

Niste mislili da može biti ovako dobro, a opet, postaje sve bolje.

Vi STE netko tko vjeruje u moć punog Mjeseca i budući da je on trenutno u vašem znaku, osjećate se kao milijun dolara. Ljubav ima lijep utjecaj na vas; ti sjajiš.

Osjećate se samopouzdano, sretno, podržano. Konačno se možete opustiti u povjerenju – stvari do koje je nevjerojatno teško doći. Pun Mjesec u Biku je kao ostvarenje sna — sve je dobro.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2