3 horoskopska znaka čija KARMIČKA VEZA ZAVRŠAVA tijekom dijela sreće u Vodenjaku od 18. novembra

3 horoskopska znaka čija KARMIČKA VEZA ZAVRŠAVA tijekom dijela sreće u Vodenjaku od 18. novembra

November 17, 2021 0 By Admin

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Ono na što će vas ovaj tranzit podsjetiti je da ste posebni i da ne trebate prigušiti vlastiti sjaj družeći se s ljudima koji jednostavno nisu prijemčivi za vaš sjaj.

Ovo zvuči snobovski, ali to je istina; okružili ste se pogrešnim ljudima. Nije da su ti ljudi loši, samo nastavljaju da osujećuju svaki vaš trud, a vaši napori su veliki i moćni. Namjeravate najbolje, a ipak ste sve te zagovornike držali oko sebe i stvarno počinjete primjećivati ​​koliko su oni loši za vaše zdravlje.

Oslobodit ćete se ovih problematičnih odnosa tijekom Dijela sreće u Vodenjaku, jer vam pomaže da olabavite okove prijateljstava koja jednostavno ne funkcioniraju. Ne pravite kompromise, Škorpione, a ova prošla ‘prijateljstva’ samo su vam stala na putu uspjeha.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Ono što ćete spoznati kao istinu 18. studenoga je ideja da ste krenuli u nečemu na pogrešan način, predugo. Time se misli na to da imate cilj na umu, a kako bi se stvari dogodile, delegirali ste zadatke ljudima koji ih jednostavno ne mogu obaviti.

Iako su sada zamršeno i karmički vezani za vaš projekt, sada znate, u svom srcu, da morate pustiti te ljude. Izluđuju vas svojom nesposobnošću i neugodnim stavovima. Ne treba ti ovo u životu, a ipak si prihvatio sve to, misleći da radiš pravu stvar.

Sada imate Dio sreće u Vodenjaku koji prenosi vaš horoskopski znak. To je toliko poticajno da ne možete nastaviti s istim planom kao i obično; trebate poboljšati svoju igru, podrezati stado i riješiti se onoga što vam ne olakšava napredak.

Pages: 1 2