3 horoskopska znaka koji će imati NAJGORI LJUBAVNI ŽIVOT počevši od 7. Novembra!

3 horoskopska znaka koji će imati NAJGORI LJUBAVNI ŽIVOT počevši od 7. Novembra!

5 studenoga, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tijekom Marsa u Škorpionu premislit ćete o svom ljubavnom životu do te mjere da ćete se postaviti na veliko razočaranje. Imate na umu da ćete moći koristiti ovu izvanrednu Marsovu energiju u svrhu ozdravljenja i dobra, a ipak, Mars u Škorpionu nema pojma što to znači.

Pripremite se za tutnjavu, jer ne samo da vaši planovi za ljubav, slatku ljubav NEĆE proći, oni će se preokrenuti i izazvati vam tugu i bol. Ti, Rak, ne funkcioniraš dobro pod Marsovim uvjetima, a kada je Mars u Škorpionu, to je kao “Dan suprotnosti” u vašem svemiru.

Što želiš, ne dobiješ. Što ne želiš – dobiješ. Dakle, ako imate na umu sretan, pun ljubavi, blažen dan izležavanja sa svojim ljubavnikom – izbacite to iz svog rasporeda, jer danas – to se ne događa.

 

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Nježne, slatke Ribe – uvijek dobivaju kratki kraj štapa. Mars u škorpionu je samo nered od smijeha što se vas tiče. Možda ste priredili lijepu romantičnu večer za sebe i svoju voljenu osobu, veliki plan, cijela zabava i nevjerojatan ‘sretan kraj’.

Oh, tako dobre namjere. Šteta što će ih spriječiti Mars u Škorpionu, tranzit koji ne sluti dobro onima koji žele slatko. E sad, ako ste za manično ponašanje i izdaju, nećete imati problema to manifestirati.

Ipak, ovaj dan jednostavno nije stvoren za osobu koja želi miran, romantičan noćni izlazak. Ako ipak krenete naprijed – ponesite oklop. I ne zaboravite svoj gladijatorski štit, dok ste tamo.

Stranice: 1 2