3 horoskopska znaka koji VIŠE NE ŽELE BITI U BRAKU za vrijeme Venere na kritičnom stupnju od 6. Novembra!

3 horoskopska znaka koji VIŠE NE ŽELE BITI U BRAKU za vrijeme Venere na kritičnom stupnju od 6. Novembra!

5 studenoga, 2021 0 By Admin

Kritični stupnjevi u astrologiji poznati su po snažnom utjecaju na određene znakove, ovisno o tome gdje ti kritični stupnjevi prolaze  kao kod Venere.

Kritični stupnjevi mogu biti vezani uz karmu, što znači, kada je vaš znak izravno pod utjecajem kritičnog stupnja, možete vidjeti rezultate karmičke ravnoteže u igri.

Kao da gledate kako se vaša sudbina odvija na način da sve počne imati smisla.

Međutim, Venera na kritičnom stupnju ne ometa svačiji posao. Ima tendenciju da utječe na samo nekoliko znakova zodijaka, uglavnom na znakove Zemlje. Tri znaka predvodit će čopor kada je u pitanju balansiranje karmičkih odnosa. Ovo će započeti svoj tranzit 6. novembra 2021.

Ono što bi to moglo značiti za te ljude je da oni – VI – možda osjećate potrebu za brzom i trenutnom promjenom.

Ili, možda biste željeli odjednom biti slobodni, oslobođeni zapleta, posla, veze.

Mnogi ljudi bi možda željeli raskinuti vlastiti brak. Tranziti Venere su lukavi. Uvijek su vezani uz ljubav, ali ne možemo uvijek računati na sretne staze.

Zodijački znakovi koji žele razvod tijekom Venere kritičnog stupnja od 6. novembra2021.:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Općenito, niste tako impulzivni kao što mislite da jeste. Dapače, nešto vam padne na pamet i volite provesti dugo razmišljajući o tome prije nego što počnete s tim. Bit ćete pomaknuti u duboke misli tijekom tranzita poznatog kao Venera na kritičnom stupnju.

Govorili smo o karmi na početku ovog bloga, a karma je ono što će se dogoditi sada, 6. studenog, jer vaši osjećaji prema supružniku više nisu ono što su bili. Ovo može biti zajednička odluka, a ovdje postoji jasan osjećaj da nema boli.

Nešto se dogodilo i to se ne može poništiti. I to je odlučujući čimbenik na temelju kojeg ćete donijeti ovaj izbor. Od 6. studenoga, Vi, Bik, poželjet ćete biti slobodni od svog braka, ne nužno slobodni od osobe s kojom ste u braku, ali slobodni da budete svoja vlastita osoba.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2