3 horoskopska znaka koji će imati NAJGORI LJUBAVNI ŽIVOT počevši od 7. Novembra!

3 horoskopska znaka koji će imati NAJGORI LJUBAVNI ŽIVOT počevši od 7. Novembra!

5 studenoga, 2021 0 By Admin

Mars u Škorpionu. O čovječe, ovo može ići na razne načine. Nije potreban raketni znanstvenik da shvati kako bi planet rata, koji prolazi kroz Škorpiona, astrološki znak koji predstavlja intimnost i okrutnost, mogao imati prilično negativan utjecaj na naše ljubavne živote.

S jedne strane, to bi moglo biti upravo ono što nam treba da začinimo stvari, a s druge strane može značiti katastrofu.

A za tri horoskopska znaka koji imaju najgori ljubavni život za vrijeme Marsa u Škorpionu.

Iako divlja intimnost i ludo nasilje mogu zvučati kao zabava-zabava-zabava, mi ostali možda nećemo automatski biti uključeni u takvu vrstu fantazije.

Nisu svi stvoreni za divlje životinje, a Mars u Škorpionu nije ovdje za one sa slabim srcem. Ovaj tranzit sa sobom nosi pravi apetit za uništenjem.

Imate problema kod kuće i ne znate gdje se obratiti za pomoć? Je li vaš ljubavni život na kamenu i sve što čeka je posljednji potisak?

Jeste li sramežljivi ili inhibirani kada su u pitanju intimnost i ranjivost?

3 horoskopska znaka koji će imati NAJGORI LJUBAVNI ŽIVOT su:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Pomislili biste da biste vi, od svih ljudi Ovnova, mogli shvatiti moć Marsa u Škorpionu i učiniti je svojom, a opet, čini se da ovaj tranzit u vama donosi nešto što je nestrpljivo i nepotrebno agresivno.

Želiš se boriti. Želite da vaš ljubavni život bude uznemiren, srušen. Ne zato što želite da se završi, već zato što želite imati kontrolu. Želite da se emocije razbuktaju jer vas jake emocije i opasnost čine da napredujete.

Mars u Škorpionu neće pomoći vašem ljubavnom životu. Neće biti strašnog zavođenja, niti će biti nježnih trenutaka grube ranjivosti i prilike da saznate više o svom partneru. Umjesto toga, uzet ćete ovu energiju i zgaziti sve. Želite da vaš partner obrati pažnju na vas, a zaboravili ste da imate puno više za dati od pukog nasrtljivog ponašanja i grubog postupanja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2