IZABERI sliku koja te najviše privlači i DOBIT ĆEŠ VRLO BITNU LJUBAVNU PORUKU koja će ti OTVORITI OČI!

IZABERI sliku koja te najviše privlači i DOBIT ĆEŠ VRLO BITNU LJUBAVNU PORUKU koja će ti OTVORITI OČI!

6 studenoga, 2021 0 By Admin

PRVA SLIKA:

Ako ste izabrali ovu sliku ona za vas ima ljubavnu poruku i ljubavni savjet. Osjećaje ne treba kriti prema nikome, pa tako ni prema voljenoj osobi. Jednako bitna je i umjerenost. Sve što je pretjerano, također ne valja. Pretjerano iskazivanje osjećaja, nije dobro.

Isto tako nije dobro i kriti osjećajte i sputavati ih u sebi, jer na taj način partner može sreći dojam da vam nije dovoljno stalo. Možda još gore od toga je pretjerano iskazivati osjećaje. Zlatna sredina je majka svih mudrosti. Nikada nemojte partneru davati toliko na važnosti i govoriti mu da vaš život ne bi imao smisla bez njega.

Da je nešto najvrijenije što imate. Da ne možete zamisliti život bez njega. Da bi bili izgubljeni bez njega. Posebno na početku veze ili veze koja nije stabilna i duga. To može izazvati sasvim kontra efekat od onoga što vi želite. Vrlo malo je onih kojima će se pojačati osjećaji prema vama zbog takvih izjava.

Puno je više onih kojima će to djelovati odbojno kada vide da su postali nečiji centar svijeta. Nekada kroz vrlo kratko vrijeme razvijemo prema nekome osjećaje, ali isto tako ih znamo preko noći i izgubiti, a da čak ne znamo ni pravi razlog tome.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljubav uvijek treba održavati sviježom, ali isto tako i zaslužiti poštovanje i popeti se visoko u očima partnera, a to nećemo postići ako mu govorimo kako ne bi mogli bez njega živjeti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2