Precizan i detaljan MJESEČNI horoskop za APRIL za SVE znakove!

Precizan i detaljan MJESEČNI horoskop za APRIL za SVE znakove!

1 travnja, 2021 0 By Admin

MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Jednima uspjesi i osmjesi, drugima najgora izdaja… Saznajte što VAMA zvijezde predivđaju…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Ljubav:

U vaš život doći će telefonski poziv osobe iz prošlosti. To će uvelike zaokupiti vaše misli i probuditi želju da oživite staru ljubav. Slijedi vam susret, a moguća je ponovna veza. Slobodni zodijaci su predugo sami i pomalo gube nadu da će voljeti i biti i voljeni. Ne kaže se uzalud da ljubav dođe kad ju najmanje očekujemo. Vama će ljubav pokucati na vrata.

Posao:

Javljat će vam se neki ljudi i ponuditi će vam suradnju. Dobro razmislite o takvoj vrsti ponude. Njihove namjere neće biti iskrene, u svemu tome će vidjeti isključivo svoju korist, te će ju preko vas pokušati ostvariti.

Zdravlje:

Više se krećite, šetajte, odnosno bavite se bilo kojom vrstom aktivnosti. Previše ste statični.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Ljubav:

Ovaj zodijak uživa u ljubavi kao nikada do sada, odnos sa partnerom je gotovo idealan, a to je ono čemu teže. Ne vole napetost u vezi, loše raspoloženje partnera, jer se to prenosi i na njih što stvara dodatnu nervozu u vezi. Naredni mjesec će vladati potpuni sklad bez trzavica i nervoze. Slobodni zodijaci će preko društvene mreže upoznati osobu sa kojom će dogovoriti susret. Taj susret probudit će osjećaje i moguća je i ljubavna veza.

Posao:

Posao nije ono što vas ispunjava i čime ste zadovoljni. Previše radite, a premalo ste plaćeni. Otvorit će vam se mogućnost da pokrenete vlastiti posao, no nećete imati dovljno sredstava da taj projekat provedete u potpunosti. Ukoliko se mislite upuštati u neku vrstu kredita, dobro razmislite da li ćete ga moći otplaćivati.

Zdravlje:

Potrebno vam je da unosite više vitamina i počnete se zdravije i redovnije hraniti, jer to bi se moglo odraziti na loše stanje općeg organizma.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Ljubav:

Svoju nervozu bespotrebno prenosite na svog partnera, te samim time i njega činite nervoznim. Sve vaše nesuglasice i svađe upravo proizlaze iz te nervoze. Pokušajte sami sa sobom riješiti svoje probleme, jer vaš partner nije kriv zbog toga. Osim toga, to svakako nije u redu prema vašem partneru. Slobodni zodijaci će započet vezu iz koje će dobiti i dati samo ono najbolje. Čeka vas putovanje i brojni zajednički sretni trenutci. Ovo će biti vaš najbolji period u godini.

Posao:

Na poslu ćete dobiti priliku da se popnete na višu razinu. Dobit ćete ponudu koju nećete moći odbiti i koja će vam donijeti i više novca. Osim toga, donijet će vam i više znanja i iskustva, pa ćete s vremenom moći razmišljati o promjeni cjelokupnog radnog mjesta na kojemu bi za isti posao bili daleko više plaćeni.

Zdravlje:

Pretjerani stres, neredovita prehrana i premalo sna odrazit će se na vaše opće stanje organizma.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4