Tko ipak vidi SKRIVENI BROJ? Teško da ćete svi uspjeti

Tko ipak vidi SKRIVENI BROJ? Teško da ćete svi uspjeti

29 ožujka, 2021 0 By Admin

Skivalice su vrsta igara koje vam pripremam svaki dan. Skrivalice volite riješavati, a ja vam pripremam samo ono što volite riješavati.

Kakvu sam vam skrivalicu za danas pripremila, objasnit ću ukratko u nastavku…

 

Svaki dan čitam vaše komentare koje pišete na našoj Fb stranici i u kojima ispisujete svoja riješenja, pohvale, kritike i savjete. Na osonovu toga, pripremam vam razne igre. Pratim što pišete i zaključujem što od svih igara koje vam pripremam volite najviše riješavati.

Došla sam do zaključka da podjednako volite igrati sve vrste igara. Možda su vam ipak skrivalice najdraže. Zato možda skrivalica i ima najviše. Ponekad sakrijem riječ, ponekad broj. Ovaj put isto je tako.

Pripremila sam vam skrivalicu u kojoj je skriven jedan broj, a vaš zadatak je da pogodite skriveni broj.

Ako iz kojeg slučaja ne uspijete pogoditi koji je skriveni broj, na kraju ću vam ga otkriti, ali bilo bi zanimljivije da ga vi sami pokušate otkriti. Ova skrivalica zaista nije jednostavna. Broj je prilično dobro skriven i nije jednostavno uočiti koji je.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zato uzmite malo svog slobodnog vremena i pokušajte odgonetnuti o kojem broju se radi. Neke skrivalice su lake, neke teže. Ova spada u teže i sigurna sam da mnogi od vas neće uspjeti. Ali ako se dovoljno potrudite, onda ćete baš svi uspjeti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2