Teška skrivalica. Možete li otkriti što je sakriveno na slici?

Teška skrivalica. Možete li otkriti što je sakriveno na slici?

1 travnja, 2021 0 By Admin

Napravili smo vam još jednu u nizu zanimljivu skrivalicu,  no ova je nešto drugačija od svih do sada.

Skrivalice od proteklih dana su vam se svidjele i nadam se da će vam se svidjeti i ova.

 

Naše skrivalice volite riješavati i zato se trudimo da vam pripremamo što vise skrivalica kako bi se i dalje mogli zabaviti sa njima.

Danas je na redu skrivalica kakvu još do sada nismo imali. Nadamo se da će vam se svidjeti isto onoliko koliko su vam se svidjele i skrivalice proteklih dana.

O čemu se radi:

Na bijeloj podlozi ubačen je jedan predmet koji smo vješto sakrili, ali opet ne toliko da ne bi mogli vidjeti što se nalazi na podlozi. Za sada vam nećemo reći o kojem predmetu se točno radi.

Kažem predmet, ali možda je i životinja ili neki lik ili što već. Taj, nazovimo predmet, je vješto sakriven i trebat će vam dosta vremena da prepoznate o kojem predmetu se radi.

Sigurni smo da će biti onih koji ipak neće moći uočiti i prepoznati skriveni predmet.

Isto tako, sigurno smo da će većina vas prepoznati skriveni predmet. Ono što je sigurno je to da će vam trebati dosta vremena, koncentracije i strpljena da bi otkrili što se na podlozi bijele boje, odnosno svijetlo sive boje nalazi.

Za ovu skrivalicu vam definitivno nije potrebno znanje. Osim koncentracije, vremena i strpljenja, potrebno vam je također oštro oko.

Na nekim dijelovima je nemoguće vidjeti skriveni predmet, ali na jednom dijelu je prilično jasno vidljivo što je na podlozi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2