LJUBAVNI HOROSKOP za 3. Februar: Promjene ulaze u život Blizanaca, Lav se mora promijeniti, Strijelca čeka iznenađenje…

LJUBAVNI HOROSKOP za 3. Februar: Promjene ulaze u život Blizanaca, Lav se mora promijeniti, Strijelca čeka iznenađenje…

2 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas možete osnovati nove saveze. Nadamo se da će to biti ozbiljno i da će ići daleko. Voljet će vas netko poseban i voljet ćete i vi. Međutim, određeni problemi mogu se pojaviti zbog miješanja obitelji i drugih nevidljivih okolnosti koje čekaju da testiraju trajnost vaše veze.

 

 

BIK

Planetarne aktivnosti donijele su burno razdoblje u vašem odnosu. Posljednjih nekoliko dana bilo je puno događaja i to vas je dovelo u obrambeno raspoloženje gdje se samo nadate da ćete pognuti glavu i održati mir. Međutim, ovo je upravo vrijeme kada trebate istražiti svoj odnos u agresivnijem stilu kako biste razumjeli njegovu dubinu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Na frontu odnosa danas je naznačena velika promjena. Ako ste već u vezi, dobro razmislite kamo je želite odvesti ili je li došlo vrijeme da se izvučete iz loše situacije. Ako ste slobodni, onda ovo nije najbolje vrijeme da se upustite u novu vezu jer ćete vjerojatno pogrešno pročitati signale.

 

 

RAK

I vi i vaš partner danas ste puni ideja! Možete kolektivno organizirati događanja na svom radnom mjestu ili organizirati društveno druženje kod kuće sa svojim dragim osobama! Svaki od ta dva pokušaja će postići viši društveni status i izgraditi bolje veze s ljudima. Samo ne pozivajte one koji vam nisu dobronamjerni!

 

 

LAV

Vašoj voljenoj osobi danas će biti potrebna vaša pomoć i podrška. Vrijeme je da pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku, a ne da likujete ili kritizirate svog partnera. Morate ostaviti po strani svoje sitne probleme i pritužbe. Način na koji se sada ponašate imat će dugoročni utjecaj na vaš odnos. Dakle, sada morate donijeti neke dugoročne odluke.

 

 

DJEVICA

Neophodno je da usporite u svom romantičnom životu. Uzimali ste svaku emociju s visokim stupnjem intenziteta, ali to nije moguće održati. Danas morate polako. Zamijenite strast s romantikom i staromodnim udvaranjem, čak i ako vam um nalaže da idete na sve odjednom. Male smislene geste danas će mnogo pomoći.

VAGA

Dan će biti balans između vašeg posla i karijere i vaše obitelji. I jedno i drugo postaje prilično zahtjevno u posljednjih nekoliko dana, a vi ste nazočili i jednom i drugom. No, danas će to biti prilično teško učiniti. Može se činiti da morate odabrati jedno ili drugo. Najbolje je da se trenutno usredotočite na poslovna pitanja, iako ćete morati biti taktični sa svojom obitelji.

 

 

ŠKORPIJA

Ljudi vam se mogu obratiti za suosjećanje, a vi to možete pogrešno smatrati pokušajem da privučete vašu pozornost! Za one koji su već u vezama duboko će se osjećati da provedu neko kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom. Želite biti sami s njima i razmjenjivati ​​misli s njima u tihoj komunikaciji.

 

 

STRIJELAC

Danas vas očekuje veliko iznenađenje vašeg partnera. Očekujte ekstravagantne geste ili skupe darove i ovo je savršeno vrijeme da ponovno otkrijete svoju ljubav jedno prema drugome. Ako ste slobodni, možda ćete pronaći romansu koja cvjeta na nevjerojatnim mjestima, ali nemojte to zanemariti kao nevjerojatno. Šanse su da ćete pronaći ispunjavajuću vezu s ovog mjesta gdje nikada niste ni pomislili tražiti.

 

 

JARAC

U posljednje vrijeme ignorirate svoje prijatelje i vrijeme je posebno povoljno za organiziranje prijateljskog izleta. Izađite i pogledajte kino ili organizirajte jednostavan prijateljski izlazak i osjetit ćete stres koji niste ni primijetili, a koji će lako nestati. Također vas može kontaktirati netko iz vaše prošlosti tko vam je nekada bio blizak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Vanjski stres od posla i drugih aspekata života utjecat će na status vaše veze upravo sada. Ako se možete sjetiti važnosti odnosa i potrebe da svoju karijeru i obiteljski život držite strogo odvojenim, lako ćete prebroditi ovu oluju. Partner će vam danas biti velika podrška iako vam može trebati dosta vremena prije nego što shvatite njegovu vrijednost.

 

 

RIBE

Vaš će partner danas vjerojatno biti pod velikim stresom i morat ćete izraziti svu svoju sućut i razumijevanje. On/ona može ukloniti frustraciju na vama. Emocionalno reagiranje na ispad samo će zakomplicirati situaciju. Svoje osjećaje morate za sada staviti na čekanje i posvetiti se potrebama svog partnera.