LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Februar: Jedan znak će se ZALJUBITI, a jednom će se PROŠLOST VRATITI…

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Februar: Jedan znak će se ZALJUBITI, a jednom će se PROŠLOST VRATITI…

31 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Nešto u vašoj vezi daje vam osjećaj da sve ide savršeno i da je trajna veza na planu. Veza može čak poprimiti oblik braka. Ali prije nego što date sve od sebe, duboko udahnite i čitajte između redaka. Može se pokazati da je istina ili ćete možda otkriti nešto što ste ignorirali.

 

 

BIK

Možda ćete biti silno prisiljeni postati dio romantične drame tuđih života! Izbjegnite to odmah! A ako ne možete onda nemojte zauzimati nijednu stranu, samo budite neutralni dajući savjete objema suprotstavljenim skupinama! Odvojite vrijeme da isplanirate nešto novo i senzualno za sebe!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Dobit ćete više pažnje nego ikada prije. Na vaše iznenađenje, možda će vam se obratiti i oni najmanje očekivani. Ali uzmite si vremena da odlučite tko vam najviše odgovara. Vrijeme će odvojiti one najbolje od ostalih. Nemojte se suzdržavati zbog gorkih iskustava iz prošlosti.

 

 

RAK

Susrest ćete se s nekim iz svoje prošlosti tko je s vama imao blizak odnos. Ovaj susret zapravo može označiti novi početak, bilo promjenom dinamike vaše trenutne veze ili obnavljanjem stare. Obratite pažnju na svoje osjećaje umjesto da ih prikrivate i uživat ćete u boljem danu.

 

 

LAV

Iako želite biti romantični i možda ste čak planirali podijeliti poseban trenutak sa svojim partnerom danas, brojne druge obveze vjerojatno će vas odvući od romantike i ljubavi. Jednostavno nećete imati vremena prepustiti se svojoj romantičnoj gesti. Ali pokušajte uključiti kratku i slatku gestu, čak i ako danas ne možete napraviti ništa detaljnije.

 

 

DJEVICA

Danas ćete od partnera dobiti vrijedan savjet. Možda vam se neće svidjeti, ali bilo bi dobro da se posvetite tome. To vam može biti od velike važnosti. To može biti povezano s financijskim stvarima, vašom karijerom ili obitelji. Od vitalnog je značaja da se ne smijete braniti i zanemariti ovaj savjet jer to može rezultirati samo žaljenjem.

VAGA

Imperativ je da svoj ego držite po strani ako želite njegovati vrlo obećavajući odnos. Vaš vlastiti uski vid i ego vrlo će vjerojatno uzrokovati probleme u vašem obiteljskom životu. Pravovremena intervencija je bitna ako ne želite da se ovo razvije u dugoročne svađe. Pokušajte sagledati stvar s gledišta koje se razlikuje od vašeg.

 

 

ŠKORPIJA

Dan je posebno povoljan za druženje s roditeljima. Ako ste u posljednje vrijeme bili prezaposleni, onda je ovo najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će vam znatno ublažiti stres. Uključite svog partnera u posjet roditeljima ili braći i sestrama i pogledajte kako se razvija topli obiteljski provod. Ako ste slobodni, već danas preko roditelja možete upoznati posebnu osobu.

 

 

STRIJELAC

Vaša veza je sretna i zadovoljna. Međutim, postoji još mnogo toga za istražiti i puno više sreće za primanje idući dalje. Pokušajte isključiti partnera radeći ono što mu se ne sviđa. Umjesto da budete agresivni, natjerat će vas da shvatite zašto to nikada ne biste trebali pokušati učiniti. I u ovome vrijedi uživati!

 

 

JARAC

Koliko se trudite, vaš partner ne obraća pažnju na vas. Vrijeme je da ga/nju papirirate svojim djelima. Dođite ranije kući danas i kuhajte za svoju bolju polovicu. Ukrasite sobu i zapalite svijeće. U zraku je ljubav. Pokažite svom partneru danas. Danas će sigurno razumjeti. Ako se klonite, nazovite svog partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas će vam trebati puno strpljenja da se nosite sa svojim partnerom. Nemojte se baviti svakim problemom jer će to narušiti mir i sklad u vašoj vezi. Čak i manje nesuglasice i zanemarivi problemi mogu prerasti u velike probleme. Tišina će danas biti zlatna. Samo budite smireni i vjerujte u urođenu snagu vaše veze i i ova će faza proći.

 

 

RIBE

Nedavno ste se pokrpali s nekim u romantičnoj vezi. Ovu osobu poznajete dugo, ali sada ste zapanjeni kad vidite drugu stranu te osobe. Ne uspijeva razumjeti vaše težnje i ispuniti vaša očekivanja. Dajte mu malo vremena i on će djelovati zrelo, iako postupno, ali hoće.