DNEVNI HOROSKOP za 3. Februar: Blizancima stiže DIVAN DAN, Vagi i Vodoliji će trebati STRPLJENJA, Škorpija će imati iznenadni SUSRET…

DNEVNI HOROSKOP za 3. Februar: Blizancima stiže DIVAN DAN, Vagi i Vodoliji će trebati STRPLJENJA, Škorpija će imati iznenadni SUSRET…

2 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Želja za uspjehom mogla bi se danas pojačati u vama! I danas možete nastojati poboljšati svoje spisateljske i govorničke vještine. Pokušajte pročitati neke korisne savjete za postizanje istog ili se obratite iskusnim ljudima za bolje vodstvo. Ipak, nemojte biti nemarni prema onima koji već dugo čekaju vašu pažnju i brigu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Zvijezde pokazuju da se danas trebate družiti više nego ikada! Želite napraviti prijelaz u svom životnom stilu i karijeri prepuštajući se poslu koji zahtijeva komunikaciju s drugima. Pokušajte ostvariti sve što ste zacrtali! Možete zadržati oštar fokus na ono što želite učiniti; samo pazite da ne pretjerate.

 

 

BLIZANCI

Danas ćete nekom bliskom dati dobar savjet i on će biti prihvaćen sa zahvalnošću. Danas ste vrlo raspoloženi i blagog raspoloženja. Ovo je sjajno vrijeme za povezivanje s ljudima iz vaše prošlosti. Nazovite bliskog školskog prijatelja i dobit ćete veliku radost u kontaktu. To je također najbolje vrijeme za uklanjanje prošlih razlika.

 

 

RAK

Najbolji ste u svom humoru. Nemojte izgubiti ovaj aspekt svog karaktera koji vas drži bez napetosti u najtežim situacijama. Možda ćete sklopiti posao zbog svoje proaktivne prirode. Netko treba vaše ohrabrenje. Pogledajte oko sebe i budite mentor. Naznačeno je sretno vrijeme s bliskim i dragim osobama. Budite oprezni dok jedete ribu.

 

 

LAV

Sada možete jednostavno spojiti sve zajedno i učiniti svoj život većim. Zadržite fokus i svu svoju energiju preusmjerite na to. Samo nemojte govoriti ništa što bi vas moglo dovesti u emocionalni nered. Oni koji posluju možda ga mogu proširiti ili obnoviti već uspostavljena prodajna mjesta.

 

 

DJEVICA

Danas ćete biti raspoloženi za prilagođavanje. Vaša spremnost da upoznate ljude na pola puta i dođete do kompromisa kroz razumnu raspravu će se svidjeti svima. Bilo koju situaciju ćete moći brzo riješiti. Također ćete puno vremena  utrošiti za uljepšavanje sebe i okoline, kao i za to da svaka prilika prođe bez problema.

VAGA

Može doći do iznenadne buke emocija u nekom vama bliskom. A razlog biste mogli biti vi! Imate sklonost brzom donošenju zaključaka! I okrivilti osobu da je nevjerna, a da niste dobro ispitali stvar! Stoga bi vam bilo bolje usaditi strpljenje da sjedite i gledate kako se stvari otkrivaju u pravo vrijeme.ᅠᅠ

 

 

ŠKORPIJA

Čini se da danas sve dolazi na svoje mjesto i svi će vaši napori biti uspješni. Možete čak i nadoknaditi gubitke koje ste pretrpjeli ranije. Kao rezultat toga, u početku ste skloni biti pretjerano optimistični u pogledu mogućnosti. Pokušajte se zaštititi od sklonosti preuzimanju rizika bez detaljne provjere mogućnosti. Iznenadni neočekivani susret može vas danas zateći nespremne.

 

 

STRIJELAC

Planetarna poravnanja omogućuju vam razdoblje mirnog razmišljanja. Možda ste u prošlosti prilično oštro reagirali na određene situacije, ali sada ćete biti u daleko podložnijem raspoloženju. Sazrelo je vrijeme za proširenje maslinove grančice. Dajte sebi kao i onima oko sebe drugu priliku i bit ćete u daleko sretnijoj poziciji.

 

 

JARAC

Danas se osjećate mnogo otvorenije od onoga što inače radite. Ponašate se taktično već neko vrijeme i danas vam to može biti pomalo zagušljivo. Vjerojatno ćete danas izreći neugodnu istinu, a to neće svima dobro proći. Bolje je planirati neku samotnu aktivnost jer je malo vjerojatno da ćete danas modificirati svoje ponašanje kako bi odgovaralo drugima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Samorefleksija je danas ključ. Možda ćete osjetiti nemir koji ne možete izraziti ili nezadovoljstvo, iako vam sve ide kako treba. Jedini način da se nosite s ovim osjećajem uznemirenosti je proći kroz tihi proces razmišljanja koji vam može pomoći da bolje razumijete sebe i pronađete učinkovit lijek.

 

 

RIBE

Vi ste raspoloženi i energični! Pozovite svoje prijatelje i priredite zabavu. Uživajući se u slavi, možda ćete biti neoprezni prema opasnosti koja vas čeka u bliskoj budućnosti! Nemojte paničariti, to ne ukazuje na štetu od strane osobe. Vaše zdravlje može biti narušeno zbog prekomjerne konzumacije obroka koje vaš želudac ne može probaviti. Stoga planirajte rutinsku tjelovježbu i zadržite snagu dulje!