Savršeno Valentinovo za vašeg muškarca, prema njegovom horoskopskom Venerinom znaku!

Savršeno Valentinovo za vašeg muškarca, prema njegovom horoskopskom Venerinom znaku!

21 siječnja, 2024 0 By Admin

Ako imate problema pokušavajući shvatiti što učiniti za svog partnera za Valentinovo, mogli biste saznati gdje je Venera u njihovoj astrološkoj karti rođenja.

Venera je planet ljubavi, a vaš dragi će cijeniti da aktivirate njegov planet ljubavi.

Ovaj planet bi mogao biti bolji pokazatelj da vaše Valentinovo bude uspješnije od pukog poznavanja njihovog sunčevog znaka.

Za savršeno Valentinovo potrebno je aktivirati energiju Venere
Sunce je pokazatelj životne snage čovjeka. Ta je energija jaka jer predstavlja njihovu opću osobnost, poriv i pogled na život. Venera je pak jedan od najvažnijih planeta za privlačenje ljubavi u životu.

Aktiviranje energije Venere bitno je ako želimo da bilo koji odnos funkcionira jer je to jedan od njegovih obvezujućih aspekata.

Kako učiniti Valentinovo savršenim za muškarca, na temelju njegovog Venerinog znaka

1. Venera iz Ovna voli se igrati

Savršeno Valentinovo: Naivni aspekti ovog položaja i razumijevanje djetinjaste prirode vašeg ljubavnika potaknut će vas da budete nestašni na Valentinovo. Igranje videoigara, malo “budalasti” i hihotanje su u redu s njim. On će vam se pridružiti i tako dan biti veliki uspjeh.

 

2. Venera u Biku je malo ozbiljnija

Usrećit ćete ih tako što ćete im pokloniti nešto “sjajno”.

Bik voli kupovati stvari i ako ste darivatelj, nema druge Venere koja će vas više cijeniti. Njima ne nedostaje romantike, ali će im se onesvijestiti ako im nešto date!

 

3. Venera u Blizancima voli biti zaposlena

Dovoljno je zagonetan, ali na Valentinovo ćete imati prednost ako želite provesti dan s puno aktivnosti. Večera, kino i odlazak u najnoviji noćni klub sasvim mu odgovara.

Neće vam dosaditi, a vi ćete kasnije biti zadovoljni rezultatima.

 

4. Rak i Venera su kompatibilni

Rak i Venera idu ruku pod ruku jer se Mjesec, planet emocija, dobro slaže na Valentinovo. Apelirati na emocionalnu Veneru znači njegovati i biti vrlo pažljiv prema njemu danas. Obavezno je skuhati izvrstan obrok ili otići u lijep restoran.

Zagrljaji, poljupci i nježnost su dobrodošli.

 

5. Lav Venera voli dramu

Biti romantičan i vrlo pohvalan može vam donijeti velike koristi. Priznanje da je najveći (više nego inače) upravo je ono što je potrebno za sretno Valentinovo.

6. Venera u znaku Djevice

Nije siguran volite li ga stvarno, stvarno, stvarno, pa ga podsjetite na to uvijek iznova i iznova. Možda se ne čini da on to cijeni, ali cijeni na ovaj poseban dan. I čokolada je dobra!

7. Pažljivo potražite Veneru u Vagi

Kada vaša posebna osoba ima Vagu Veneru, danas trebate izgledati oštro, njegova će koljena klecati, a njegove će oči uživati u trenutku.

Želi da drugi vide da je profinjen jer je s tako zgodnom osobom. Osvajanje, objedovanje i viđenje s drugim društvom upravo su razlog zašto vas toliko voli.

 

8. Škorpion Venera ne voli igre

Ozbiljno je i Valentinovo je vrijeme kada morate romantičnošću pokazati da ste jednako intenzivni kao i on.

Ostati kod kuće i modelirati novo donje rublje možda nije loša ideja!

Slijedit će strast i radost.

 

9. Venera u Strijelcu je sportska

Sportski događaj, vježbanje ili trčanje sasvim mu odgovara.

Proteinski shake je odličan jer nikada ne možete biti previše zdravi. Noć bi se mogla znojiti!

 

10. Venera u znaku Jarca voli formalno

Biti formalan za Veneru u Jarcu je u redu i što ste formalniji to ste seksipilniji. Ova Venera će večeras potrošiti nešto novca na vas, a gluma je dobra strategija za strast. To bi mogla biti noć kad se pojavi veliko pitanje.

 

11. Venera u znaku Vodenjaka voli da stvari budu neobične

Isplanirajte nešto neobično za vašeg suputnika Veneru u Vodenjaku. Niti jedna druga Venera neće misliti da ste ludi što provodite sastanak hraneći beskućnike ili idući na znanstveno predavanje o robotici.

Krekeri, sir i sok od mrkve za večeru su u redu jer tko uopće treba hranu?

 

12. Venera u znaku Riba grli eterično

Pristaje mu malo šampanjca i sjedenje vani pod zvijezdama.

Njegovu sanjivu, nerealnu percepciju o vama treba potvrditi na Valentinovo. Nagađanje njegove mašte o tome što će se sljedeće dogoditi vaše je da radosno iščekujete.

 

Važnost Venere i Valentinova

Astrologija se ne bavi samo sunčevim znakom osobe jer on čini samo 10 posto ukupne karte.

Mjesec i rastući znakovi čine još 20 posto karte.

Venera se smatra osobnim planetom i ne privlači pažnju Sunca, Mjeseca i znakova u usponu, ali ignoriranje nije dobro kada su u pitanju odnosi. Venera je također jedan od najvažnijih aspekata zašto nas drugi privlače.

Ako poznajete svoju kartu rođenja i kartu svog ljubavnika, to može biti varalica za vašu vezu.

Samo trebate znati njihov rođendan kako biste saznali gdje se Venera nalazi u njihovoj karti. Ne pruža sve odgovore, ali može pomoći.

Ovaj planet vam može pomoći da shvatite perspektivu vašeg partnera i svoju vlastitu kada je u pitanju ljubav.

Razmišljati unaprijed i biti kreativan na Valentinovo mudro je za trajanje svakog romantičnog partnerstva.

Venera je planet vrijednosti, druženja, profinjenosti i ljubavi. Nema razloga da ne učinite da ova energija radi za vas ovog Valentinova.