LJUBAVNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za FEBRUAR: Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, spremite se na OSTVARENJENJE LJUBAVNIH SNOVA!

LJUBAVNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za FEBRUAR: Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, spremite se na OSTVARENJENJE LJUBAVNIH SNOVA!

21 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ljubavni horoskop: Velike stvari će se dogoditi ovog mjeseca za vas u vašem znaku za samo nekoliko tjedana.

Za vas je posljednjih nekoliko mjeseci donijelo pitanje stabilnosti vaših veza i što vam to uopće znači.

Postojale su prilike da rastete, kao i da dopustite da se vaša perspektiva promijeni kako biste uključili više potreba vaših partnera u vezu.

Ovog mjeseca razmislite krupno, bilo da se radi o zarukama, zajedničkom useljenju ili samo konačno izgovorite riječi o tome kako se osjećate, vrijeme je da premjestite stvari na sljedeću razinu.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Razmislite da se vratite sebi ovog mjeseca. Nakon razdoblja od toliko testiranja i lekcija, vrijeme je da sebe stavite na prvo mjesto.

To također znači da možete otpustiti one odnose koji se jednostavno nisu mogli manifestirati na načine na koje ste se nadali.

Bolje je pustiti se sada, nego se držati i propustiti nove prilike iz svemira.

Uvijek je pomalo zastrašujuće odustati od sna koji smo imali za sebe i kako smo mislili da će život teći, ali moramo to učiniti kako bismo napravili mjesta za ono što (i tko) pokušava pronaći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ovo bi vam trebao biti emocionalno stabilniji mjesec. Uz toliko energije zraka prošlog mjeseca i retrogradnih planeta, bilo je teško pratiti što uopće osjećate i vjerojatno ste na kraju bili preplavljeni.

Ako ste nedavno napravili korak unatrag u svojim odnosima, sada je vrijeme da ponovno uložite sebe i svoju energiju u svog partnera.

Ali to ne znači da se trebate vratiti na staro. Zadržite fokus na sebi i svojim potrebama, ne pokušavajte pretjerano kompenzirati ili ćete se iscrpiti. Zapamtite da i vi zaslužujete vrijeme, ljubav i pažnju.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ljubavni horoskop: Od vas se traži da pristupite ljubavi i odnosima na potpuno nov način upravo sada.

To znači gledati preko površne ili čak površine i vidjeti temeljnu vrijednost i povezanost s osobom.

Veza o kojoj ste oduvijek sanjali može biti s osobom o kojoj nikada prije niste razmišljali.

Budite spremni napustiti savršenu vezu kako biste mogli imati onu koja je namijenjena vama.

Nikada nije bitno kako veza izgleda izvana, nego kako se osjećati iznutra, neka ovaj ideal bude onaj koji postavlja temu za vas da idete naprijed u ljubavi.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Kada liječimo sebe, liječimo i one koje volimo. Ne obrnuto.

Vaši su odnosi u posljednje vrijeme toliko potaknuli na vas da je bilo lako usredotočiti se na drugu osobu i pokušati joj pomoći. Međutim, ovaj mjesec dobivate podsjećanje da vam se vratite.

Iako vaš partner možda prolazi kroz neke svoje teške trenutke, to ne znači da ste vi odgovorni da ih popravite.

Usredotočite se na to da postanete jači i to će zauzvrat utjecati na vaš odnos. Svi imamo rane; samo želimo biti sigurni da ljubav nije pomagalo za pravi posao.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ljubavni horoskop: Sada kada ste odabrali sebe, možete vidjeti kakav je osjećaj kada vas drugi odabere. Ne brinite ako vam ovo u početku bude izazovno.

Nakon što ste se upustili u jednostranu vezu predugo, kada netko zapravo ulaže energiju u vas i stvori taj siguran i siguran prostor može se osjećati neodoljivo.

Ali ne dopustite sebi da zaboravite da je to bila svrha cijelog posla koji ste radili i što ste željeli od ljubavi.

Pokušajte ne dopustiti da vas osjećaji primanja natjeraju da odgurnete nešto što vam je namijenjeno. Pobrinite se da ostanete u svojoj istini, sa što više spuštenih zidova i prenesite svoje osjećaje. Ovo će učiniti svu razliku naprijed.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Ljubav nikada ne postaje laka dok joj ne dopustimo. Bilo je nekih mračnih, ali prekrasnih trenutaka u prošlom mjesecu koji su vam omogućili da se odvojite i vidite više istine o svojim romantičnim izborima nego što ste prije mogli.

Rast je uvijek ples naprijed-nazad i ne bismo trebali sve to shvatiti.

Cilj je ostati s tim, susresti se sa svakim danom kako dolazi i odbiti prihvatiti manje nego što znamo da zaslužujemo.

Ovaj mjesec označava vrijeme kada će vaša razina tolerancije biti vrlo niska za sve što to ne zadovoljava. Vrijeme lijepog igranja je završilo, sada je vrijeme kada počinjete igrati za stalno.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Ljubavni horoskop:  Nije iznenađenje da vam je promjena na pomolu, ali možda će se dogoditi drugačije nego što ste se nadali.

Ovo je dio mogućnosti da ostanete fleksibilni, iako dok idete naprijed sa životom, ponekad ideja koju imamo o tome kako mislimo da će stvari biti nije način na koji se na kraju manifestiraju i to je u redu.

Samo ne zaboravite biti iskreni sa svima koji su uključeni u svoje prave osjećaje i planove koje kujete.

Za vas se sprema neka divota koja je dugo dolazila, ali morate biti sigurni da ste stvorili prostor da je primite. Ne propustite blagoslove samo zato što se bojite napustiti svoje lekcije.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Život će se uvijek razvijati, tome ne možemo pomoći, ali možemo kontrolirati kako ćemo na njega reagirati. Ponekad se čini kao da je lakše zatvoriti se i pretvarati se da se to ne događa, ali jedino što se na kraju tako događa je da propustimo najbolje dijelove života.

Pokušajte prihvatiti ono što se odvija oko vas, možda nije sve loše. Partner kojem je suđeno da ostane u vašem životu hoće.

Nećete morati pokušavati uvjeriti ili smisliti načine da ih zadržite tamo. Samo moraš biti svoj i pokušati na sve što se događa u tvom životu sada gledati kao na to da se događa tebi, umjesto tebi. Ovdje se magija može razviti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Ljubavni horoskop:  Potpuno nova poglavlja su lijepa, ali mogu biti i pomalo zastrašujuća. Uvijek postoji razdoblje prilagodbe između mjesta gdje smo bili i onoga kamo idemo.

U odnosima često moramo proći kroz mnogo deprogramiranja iz naših starih odnosa kako bismo mogli u potpunosti primiti onu u kojoj smo sada.

Ovo je u redu jer je dio procesa. Obavezno pokušajte vidjeti svog partnera kao onoga tko uistinu jest, a ne kao reprezentaciju svih s kojima ste prije bili.

Mogućnost rasta i učenja znači da počinjemo donositi različite odluke. Dopustite sebi da vidite da već jeste.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Ljubav bi ovog mjeseca mogla izgledati malo više kao pravi život, a malo manje kao fantazija. Iako je to ono što ste već neko vrijeme željeli, još uvijek je potrebno malo prilagođavanja kako biste u potpunosti prihvatili ovo novo poglavlje.

Normalno je da se pitate ili osjećate skeptično da vas promjene koje se događaju zapravo približavaju vezi koju želite imati, ali ovaj put morate vjerovati da jest.

Ljubav će uvijek biti čarobna, ali vam je potrebna i da brine o vama u danima kada ste i vi bolesni. Ponekad je prava magija ono što se dogodi kada dvoje ljudi jednostavno odluče podijeliti svoje živote zajedno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Ljubavni horoskop: Mnoge spoznaje o kojima ste sjedili posljednjih mjesec dana imat će priliku izgovarati ovaj mjesec.

Nikada nije dobro vrijeme za bilo što reći, samo se svodi na to koliko ste sigurni u ono što je vaša istina.

Iako vam ovo može predstavljati izazov da svoje potrebe stavite ispred drugih, posebno trenutnog partnera, važno je progovoriti dok imate priliku prije nego što svemir donese odluku umjesto vas.

To ne znači da se trebate prisiliti da progovorite, ali vjerujte da je to vaš znak kada su riječi u vašem umu tako glasne da ne možete čuti ništa drugo.