Počela je VLADAVINA VODOLIJE i traje do 18. Februara: Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka

Počela je VLADAVINA VODOLIJE i traje do 18. Februara: Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka

21 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Sada kada se fokus mijenja, važno je zadržati osjećaj svrhe i smjera u životu. Prošlost ne definira srž vaše osobnosti i spontane odluke ne bi trebale ograničavati vašu budućnost kada je u pitanju učenje i nove uloge koje želite preuzeti.

Trebate putovanja, širenje i napredak. Ako zapnete u nekom trenutku, podsjetite se da imate brojne upute za kretanje i ništa vas zapravo ne sprječava da isprobate nešto novo, potpuno neočekivano. Vaša osobnost zahtijeva uzbuđenje i kad god vam je energija niska, znate što trebate učiniti da podignete raspoloženje i zapamtite ogromnu vrijednost i ljepotu života.

 

BIK

Promjena se brzo približava i svega što se niste imali prilike otresti u posljednjih nekoliko mjeseci, morat ćete ostaviti iza sebe, na ovaj ili onaj način. Shvatite koja pitanja nisu pod vašom kontrolom, a koja jesu. Nema puno prostora za eksperimentiranje i cjenkanje sa životom.

I vaš emocionalni svijet može procvjetati, ali samo ako dopustite svojim željama da vas vode. Tko zna gdje biste mogli završiti ako odustanete od nametljivih misli i jednostavno krenete u toku, spremni slijediti predosjećaj, osjećaj ili atmosferu koja vam se čini ispravnom.

 

BLIZANCI

Ne možete se osloniti na neke ljude i čini se da su drugi oni jaki stupovi koji su vam uvijek bili potrebni. Ali stvari ne idu po planu i sve što možete učiniti je osloniti se na svoj osjećaj. Predosjećaj će vas odvesti dalje od onoga što je racionalno i što se očekuje od voljenih osoba ili bilo kojeg cijenjenog kolege.

Rad zahtijeva temeljite i brze promjene. Morate se prilagoditi i pronaći nove načine rješavanja starih problema, kako biste mogli slobodno komunicirati i konačno se naći na dobrom financijskom i profesionalnom mjestu. Ne postoji prečac koji se može koristiti i naporan rad se počinje isplaćivati. Ako se energija koju ulažete ne vraća, razmislite o tome da postanete dio različitih struktura i sustava.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Niste sigurni s kojim se problemima treba suočiti, a koje izbjegavati. Čini se da uzimanje više nečega zbog čega se osjećate loše može biti dobar izbor ako ste spremni suočiti se sa sjenama svoje nutrine i demonima od kojih ste se pokušavali sakriti.

Ovaj period donosi izvrsne trenutke u terapiji, meditaciji i svim alternativnim metodama liječenja. Imate priliku stupiti u kontakt s onim unutarnjim glasovima koji osvjetljavaju put i pokazuju vam kako se pomiriti s dijelovima sebe koje je u posljednje vrijeme bilo teško kontrolirati ili prihvatiti. Kreći se s nježnošću i lakoćom u vlastitom srcu.

 

LAV

Ovaj period vremena donosi izazove za povjerenje i mogao bi vas odvesti kroz probleme izdaje koje niste metabolizirali na vrijeme. Neke štetne emocije izlaze na površinu, ali vaš osjećaj vjere u svijet i sebe vraća se u tom procesu. Ne propustite priliku da očistite svoj um, srce i tijelo od svih vrsta toksičnih utjecaja kojima ste bili podvrgnuti.

Uzmite si vremena i prostor za osobne probleme. Ako vas karijera preuzme i počnete se osjećati iscrpljeno, ovo je dobro vrijeme da planirate odmor i provodite više vremena s prijateljima i voljenima. Možda ćete biti osjetljiviji nego što ste mislili da ćete biti. A do kraja mjeseca imate zadatak izgraditi više poštovanja prema svojoj ranjivosti kako bi vaše unutarnje dijete moglo slobodno usmjeravati smjer.

 

DJEVICA

Imate nade i započnite ovaj period vremena širom otvorenih očiju, spremni na svaki rizik koji je neophodan. Da bi vaš život rastao, morate ostaviti određene ljude i situacije iza sebe, koliko god vam to teško padalo na srcu. Dajte si vremena da izliječite i metabolizirate gubitke koji su postali neophodni, postavljajući jasne nove granice kako napredujete.

Vladar vašeg znaka kreće se po stupnju pada, ali nakon što je proces završen i vi razmišljate, nosite se s toksičnim problemima ili izdajom, naći ćete se obogaćeni snažnom energijom i spremni za početak ispočetka. Nemojte se držati osjećaja koji usput isplivaju na površinu. Umjesto toga, pustite se, znajući da se stvari mijenjaju svakim danom.

VAGA

Neka udaljenost će vam dobro doći i pomoći vam da steknete perspektivu tamo gdje joj nedostaje. Nešto je previše čudno i ne možete raspetljati stvari. Ili ih popraviti dok ne vidite širu sliku i shvatite što je u pitanju i koji prioriteti ugrožavaju važne stvari u vašem životu.

Ako ste se u životu zadovoljili s manje od onoga što uistinu želite, ovo je vrijeme da se zaustavite i okrenete u drugom smjeru. Komunikacija može biti nezgodna i štetna, ali proizvodi vaših najpraktičnijih ideja i misli  imaju moć da vas vode kroz svaki neugodan proces. Oslobođeni se tema i obrazaca generacijskih trauma i rana koje su spremne za izlječenje.

 

ŠKORPIJA

Imali ste puno vremena da se usredotočite na sebe, svoje zdravlje, svoje tijelo i materijalni svijet koji vas okružuje. Sada se morate nositi s osjećajem vlastite vrijednosti i odnosima koji nisu vjerni vašim talentima i snagama karaktera. Iako vam ne treba podizanje samopoštovanja kroz potvrđivanje drugih, mogli biste se naći pod utjecajem kritike i negativne energije ako svoje planove i svoj intimni svijet ne zadržite za sebe.

Krećite se uz tok emocija. Ne trebate se skrivati, ali ne morate ni dijeliti sve. Iskrenost je često najbolja politika osim u situacijama kada previše informacija narušava vaše granice i daje nekome uvid u stvari koje ne bi trebali znati. Uvjetovanje i zavist lako pokvare svaku sliku.

 

STRIJELAC

Ovo vrijeme vas podsjeća na vaše poslanje, stvari koje vas raduju i unose optimizam u vaš svijet. Iako biste mogli prijeći vlastite granice, pretjerivati ​​s onim što ne treba previše pritiska, prejedati se ili previše trošiti, ako se uspijete održati u ravnoteži s realnim posljedicama i mogućnostima, svaki će veliki san ispasti baš kako treba i lakše će se očitovati nego ikad prije.

Razgovarajte s ljudima koje volite, onima koji podržavaju vašu istinsku osobnost, ne dopuštajući nikome da stane na put napretku i rastu. Osjećate kako vas zove pravi smjer i trebate se osjećati sretno i poneti život u nove avanture. Vezati vas nikada nije dobra ideja, a na vama je red da zablistate, pokazujući samo svoju autentičnu osobnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Imate svoje ideje o pravdi koje su možda daleko od onoga što Svemir smatra prikladnim, ali biste također mogli biti ti koji će probuditi svijest u nečijem umu ako ste dovoljno hrabri da isprobate nešto novo i eksperimentirate sa svojim mogućnostima.

Imali ste dovoljno vremena da se nosite s osjećajima koji su bili prikriveni ili gurnuti u stranu, a sada ste spremni pronaći fokus u motivirajućem i inspirativnom radu i planovima. Pozornost na detalje dovela vas je do točke stabilnosti i ovaj mjesec mogao bi poslužiti nevjerojatnim stvarima koje želite za svoju budućnost, konačno otvoriti vrata za koja ste mislili da će ostati zatvorena.

 

VODOLIJA

Nemate toliko vremena koliko ste mislili, ali ste spremni i već znate sve što je potrebno za sljedeći korak. Nastavite hrabro, oslanjajući se na svoju najdublju prosudbu kada su u pitanju nove ideje i stvari za koje drugi sumnjaju da su moguće. Vaša vizija je nešto vrijedno i treba je čuvati, kao inspiraciju za druge, umjesto da je dovodite u pitanje zbog nečijeg nedostatka vjere.

Ovaj mjesec donosi romantiku i nove emocionalne veze u živote mnogih predstavnika ovog znaka. Budite dovoljno hrabri da održite svoje srce otvorenim. Bez obzira na okolnosti iz prošlosti i rane koje nikada nisu zacijelile kako treba. Neke stvari neće biti lako objasniti i riječi će vas iznevjeriti… Ali podijeljene emocije pokazat će i dati jasnoću vašem smjeru i osjećaju svrhe. Sretno.

 

RIBE

Stvari se brzo kreću, a neki planovi se razvijaju tempom koji teško možete pratiti. Spremni ste otvoriti vrata prilikama, ali nije lako odlučiti se i usredotočiti se samo na jednu stvar. Iskoristite trenutak mira u jednom području života da posvetite pozornost onima kojima je potrebna odgovarajuća prehrana. Njegujte odnose koji su bili zanemareni dok ste se vi morali nositi s problemima koji su ostavili dug prošlosti.

Ideal će vam se činiti dostižnim i približit ćete se zanimljivom obrtu u načinu na koji vam se život razvija. Lakše ćete se prilagoditi, ali nećete imati mnogo prilika da komunicirate i da vas skeptici u potpunosti razumiju. Ovo je vrijeme kada neverbalna komunikacija donosi više od bilo koje riječi. Sretno.