VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP – Ovaj Vikend će biti PRAVA KATASTROFA za ljubavni život OVA 2 znaka…

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP – Ovaj Vikend će biti PRAVA KATASTROFA za ljubavni život OVA 2 znaka…

17 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend ljubavni horoskop: Jedino zbog čega ćete se osjećati dobro je da će vam partner posvetiti svu pažnju i važnost. Dobra stvar je što ćete se osjećati sretno kad vam se voljena osoba približi i podijeli neke divne trenutke.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vikend ljubavni horoskop: Vaš ljubavni život ostat će gotovo bez problema. Možda biste voljeli pokazati predanost, ali ostat ćete toliko zaokupljeni poslom da možda nećete pronaći kvalitetno vrijeme za svoju voljenu osobu. Međutim, to neće imati veliki učinak na odnos.

 

 

BLIZANCI

Vikend ljubavni horoskop: Vrijeme je za zabavu. Raspoloženi ste za upravljanje privatnim događajem u svom domu ili vrtu. Možda planirate izaći na zabavni program sa svojim voljenim. Druženje sa starim prijateljima potpuno će vas osvježiti.

 

 

RAK

Ovo bi mogli biti dani druženja sa obitelji ili možda čak prijateljima. S jedne strane ćete uživati, dok će vam  s druge strane sve to biti naporno. Dajte svom umu i tijelu odmor koji mu je potreban. Vjerojatno ćete od partnera dobiti emocionalnu podršku.

 

 

LAV

Romantičan razgovor preko telefona s voljenom osobom ili razmjena nekoliko slatkih poruka učinit će da se osjećate u oblacima. Iako namjeravate oduševiti partnera emocijama, vaša će zrelost biti na kušnji. Emocionalni s praktičnim umom učinit će vas odgovornim partnerom.

 

 

DJEVICA

Kvalitetno vrijeme provedeno s članovima obitelji zaboravit će na stres. Otvoreniji ste i fleksibilniji sa svojom boljom polovicom i spremni ste poslušati njegove/njene prijedloge. Možda ćete pozdraviti pozitivnu promjenu u sebi ili okolini kod kuće.

VAGA

Vrijeme je savršeno za stupanje u vezu. U početku ste skloni prijateljstvu. Smatramo da će se to na kraju pretvoriti u ozbiljnu vezu. Međutim, sada niste spremni za vjenčanje. Želite ostati sretni, zdravi i veseli sa svojom voljenom osobom.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ne želite podijeliti svoje osjećaje sa svojim voljenim, ali izgovaranjem svih strahova i frustracija osjećat ćete se mnogo bolje. Vaše emocije će biti pod kontrolom kad se budete osjećali slobodno sa svojim voljenim. Sigurnije je biti sa svojom dragom nego biti sam.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni život može biti na vidiku s vašim prijateljskim pristupom. S partnerom ćete se vrlo dobro slagati. Vaš avanturistički duh uvelike će utjecati na vašeg partnera. To će poboljšati nevjerojatno partnerstvo s vašim voljenim.

 

 

JARAC

Vaše zanimanje će vas zaokupiti veći dio vikenda, možda ćete morati uložiti dodatni napor kako biste udovoljili svom partneru. Možda ćete morati pojednostaviti neka pitanja kako biste imali skladan odnos. Provodeći prekrasna vremena vani, učinit će da se osjećate sjajno.

 

 

VODOLIJA

Nećete biti raspoloženi za raspravu sa svojim partnerom, stoga izbjegavajte teme koje mogu izazvati sukobe. Možete izbjeći nepotrebne rasprave. Vjerojatno ćete se pred voljenom osobom pojaviti prijateljski. Skladan odnos čuvat će vas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda ćete htjeti biti rezervirani zbog lošeg raspoloženja čak i kad ste sa svojom voljenom. Međutim, vaš inteligentni partner razumjet će vaše emocije i uspješno vas vratiti u svijet radosti. Rado ćete podijeliti stvari sa svojom voljenom osobom.