VAGA – LJUBAV u OKTOBRU: Osoba iz prošlosti s kojom ste bili bliski, ovaj mjesec ulazi u vaš život…

VAGA – LJUBAV u OKTOBRU: Osoba iz prošlosti s kojom ste bili bliski, ovaj mjesec ulazi u vaš život…

28 rujna, 2023 0 By Admin

Vaga – ljubav u Oktobru: Donosimo što su zvijezde namjenile i što prognoziraju za osobe rođene u horoskopskom znaku Vage, kada su ljubav i ljubavni odnosi u pitanju za mjesec Oktobar…

 

Za one koji su u vezi:

Odnosi ovog zodijaka će se već u drugom tjednu mjeseca, jače povezati sa partnerom. Postojat će jača potreba za prisnošću i vezivanjem. Vrlo vjerojatno da će tijekom cijelog mjeseca biti orijentiran i fokusiran najviše na partnera. Sve svoje obaveze, poslove i planove, stavit će u drugi plan, kada god će to biti moguće i izvedivo.

Maksimalno će se posvetiti partneru i ono što je zasigurno, više će ulagati u partnera i vezu, nego što će očekivati zauzvrat. U konačnici, više će dati nego dobiti. Ono što je sigurno kada je ovaj zodijak u pitanju, je da će cijeli mjesec biti u pozitivnom ljubavnom duhu koji će vezu podići na jednu višu razinu.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Za ovog zodijaka ovo je povoljan period i zato je potrebno izvući maksimum, jer ne samo da će se pozitivno i povoljno odraziti na ljubavni život, nego i općenito na život.

 

Za one koji nisu vezi:

Ono što je sigurno je da će cijeli mjesec biti dinamičan i zanimljiv kada je u pitanju ovaj zodijak koji nema ostvarenu ljubavnu vezu. Dešavanja će biti razna kao i iznenađenja i razne zanimljive situacije. Slobodni zodijaci zračit će pozitivom i jednostavno privlačiti na sebe druge i pozornost drugih.

Samim time stvorit će se veći izbor poznatih i nepoznatih lica i ostvarivanja novih poznanstava. Zabave neće nedostajati. Neće nedostajati ni novih poznanstava i zanimljivih osoba sa kojima će ostvarivati zdravu komunikaciju. U njoj će pronaći brojne zajedničke teme i ista mišljenja.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Muškarci koji su tek izašli iz veze, neće se pretjerano to odraziti na njih. Već ubrzo će biti spremni za nove izazove i uzet će život u svoje ruke. Žene koje su tek izašle iz veze, poželjet će na sebi napraviti neku promjenu. Promjena frizure, boja kose ili slično.

Specifično za ovaj mjesec je to da će mnogi pripanici ovog znaka uspjeti ponovo dobiti naklonost i pažnju bivše ljubavi. Ako to doista želite, velike su šanse da vam se želja ostvari.