3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme kvadrata Venere s Jupiterom!

3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA za vrijeme kvadrata Venere s Jupiterom!

29 rujna, 2023 0 By Admin

Zapravo,  tri horoskopska znaka mogu imati ludi povratak bivšeg, a to bi mogla biti dobra stvar ili možda ona koja pruža osjećaj zatvaranja koji je odavno zakasnio.

Što god da ovaj tvoj ludi bivši shvati da bi ponovno ujedinjenje s tobom bila dobra ideja, uistinu je ludilo bogova, točnije, zvijezde na djelu.

Pretpostavljam da su zato oni ‘ludi’ bivši, za razliku od bivšeg kojeg smo napustili u dobrim odnosima.

Zašto to mora biti onaj ludi, a ne onaj kojeg bismo barem cijenili zbog njihovog truda? Pa zato što je to tako. Ponekad dobijemo ono što želimo, a ponekad jednostavno dobijemo… posjet našeg ludog bivšeg. To su pauze, kako kažu.

Jedan od razloga zašto ludi bivši pomisli da bi povratak TEBI mogao biti dobra ideja je taj što imamo glavnog igrača na nebu i kad god imamo ovaj tranzit morat ćemo se nositi s nezgodama poput čudnih bivših koji se pokušavaju vratiti s nama. Kao i s onim trenutkom zbunjenosti kada je u pitanju želimo li ih ili ne želimo natrag. Neparan!

Što se tiče bivšeg koje se smatra ludim, na tu će osobu izravno utjecati Uran. I iako im ovaj tranzit može zamagliti granice, stavljajući ih u poziciju da ne mogu razlikovati dobro od pogrešnog, oni bi mogli jednostavno misliti da je povratak k vama dobra ideja.

Pripremite se za pošiljku “Oh ne” jer ovaj bivši vam donosi puno. Možete potpisati za taj paket ili možete odbiti.

Evo horoskopa za tri znaka čiji se ludi bivši vraća:

 

VODOLIJA

Ovaj tranzit može vas dovesti na rub tijekom ovog dana kao da vam intuicija govori da se nečega čuvate. A opet, ne možete staviti prst na ono čega se trebate čuvati. A onda te pogodi; tvoj bivši se vratio i on je došao do tebe. Sada čeka tvoju riječ:

Možete li se naći s njim, samo da ‘popričamo’? Čuti od ove osobe je samo posljednje iskustvo kojega želite biti dio, i to će vam uliti tjeskobu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što je dobro je to što taj osjećaj tjeskobe neće trajati, a neće potrajati ni bivša potraga za dobrim starim razgovorom s vama – osobom u svom životu koja ozbiljno ne želi imati ništa s njom. Dobit će nagovještaj da niste zainteresirani za vraćanje komunikacije i vratit će se tamo odakle je došao. Promašio si ovaj metak. Fuj!

 

OVAN

S obzirom da ste do sada vjerojatno već dugo bili u predanoj vezi, ideja o ponovnom povratku ludog bivšeg je toliko apsurdna da vam je teško zamisliti tu osobu kao bilo koga osim kao ludu osobu koja je nekad bila. I upravo u to misli da i vi vjerujete, zbog čega se vraća i pokušava vas uvjeriti u kakav se sjajan primjer neludosti pretvorio.

Sama pomisao da ova osoba posegne i započne razgovor sa: “Nisam ista osoba kao što sam nekad bio”, izaziva trnce u kralježnici od straha. Gotovo je i prošlo je više vremena nego što se uopće možete sjetiti.

Pa ipak, čini se da je ova osoba prošla kroz neku vrstu duhovnog buđenja i sada vjeruje da se mora vratiti zajedno s vama. Čini se da ovaj tranzit pravi budalu od nekoga tko se usudio misliti da je mudar.

 

BLIZANCI

Bivša osoba koja će vam se obratiti ne mora nužno biti romantična bivša, već više poput bivšeg ludog prijatelja, što mu daje ideju da bi, budući da je platonski, trebalo biti OK.

I, naravno, toliko je daleko od OK da ćete i drhtati i smijati se na ideju da tu osobu prihvatite natrag u svoj život. To je netko koga ste shvatili kao čistu nevolju. Da, možda je jako zabavan i jedni od najvećih prijatelja koje ćete ikada poznavati. Ali ima tendenciju da se polako-ali-sigurno pretvori u ogromnu nakazu za kontrolu, a vaše iskustvo vam je pokazalo da kad se okrene, okreće se protiv tebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iz iskustva ste naučili da se radi o stvarno zabrinjavajućoj osobi koja nije zadovoljna dok joj ne budete podređeni. A unatoč svom ‘platonskom’ zavođenju, tu osobu treba izbjegavati pod svaku cijenu. Neka prijateljstva jednostavno nisu namijenjena da potraju, a vi ste to saznali iz prve ruke.