STRIJELAC – LJUBAV u OKTOBRU: Tokom mjeseca ćete se zaljubiti, ali da li će vam ljubav biti uzvraćena!?!

STRIJELAC – LJUBAV u OKTOBRU: Tokom mjeseca ćete se zaljubiti, ali da li će vam ljubav biti uzvraćena!?!

28 rujna, 2023 0 By Admin

Strijelac – ljubav u Oktobru: Kada je ljubav i ljubavni odnosi u pitanju, donosimo što su zvijezde namjenile i što prognoziraju za osobe rođene u horoskopskom znaku Strijelca za mjesec Oktobar…

 

Za one koji su u vezi:

Ovaj zodijak često pretrpi i prešuti. Tijekom ovog mjeseca, odvažit ćete se i bez uljepšavanja reći partneru što i kako mislite, što želite i što očekujete. Progovorit ćete o svemu što vas muči u ljubavnom odnosu, kao i neke stvari koje bi htjeli promijeniti.

Razvit ćete iskrenu i otvorenu komunikaciju koja će moći učvrstiti i stabilizirati ljubavni odnos, ali s druge strane i dozu nerazumijevanja koja bi na kratko mogla zakomplicirati ljubavni odnos.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Velike su šanse da odete na putovanje sa partnerom gdje ćete moći dodatno učvrstiti svoj ljubavni odnos i samu vezu podići na jednu višu razinu. Samim time provodit će više vremena sa partnerom i većinu vremena biti fokusirani jedno na drugo što će dovesti do zbližavanja.

Za one koji nisu u vezi:

Slobodni zodijaci bit će kreativni i puni raznih i ideja i planova. Tijekom mjeseca neke planove i svoje ideje će i ostvariti. Bit će otvoreni i rado provoditi vrijeme u izlascima. Godit će im društvo i druge osobe. Također će rado sklapati nova poznanstva i prijateljstva.

Oni zodijaci koji su tek izašli iz neke veze, povuć će se u sebe i najbolje će se osjećati sami u svom društvu. Neće biti raspoloženi za bilo koji vid druženja. 16.-tog u mjesecu slobodnim zodijacima zvijezde u život šalje jednu osobu sa kojom će ostvariti susret, a nakon toga i prijateljski odnos. Moguće da će tu osobu upoznati van svog mjesta stanovanja ili će ta osoba doći, ali iz neke druge sredine.

Slobodni zodijaci će se veoma interesirati za tu osobu, a ubrzo i zaljubiti. Na žalost, ti osjećaji neće biti obostrani i samim time neće postojati mogućnost za ostvarivanjem ljubavne veze.