ŠKORPIJA – LJUBAV u OKTOBRU: Za Škorpije u vezi nemamo dobre vijesti, a slobodne će se naći pred velikom odlukom!

ŠKORPIJA – LJUBAV u OKTOBRU: Za Škorpije u vezi nemamo dobre vijesti, a slobodne će se naći pred velikom odlukom!

28 rujna, 2023 0 By Admin

Škorpija – ljubav u Oktobru: Zvijezde otkrivaju o ljubavnom životu kada je u pitanju horoskopski znak Škorpije za mjesec Oktobar za slobodne Škorpije i one u vezi…

U nastavku više

 

Za one koji su u vezi:

Naredni period, kada je ovaj zodijak u pitanju, neće ispuniti sva očekivanja. Položaj planeta i utjecaj zvijeda nije naklonjen ovom zodijaku. Moguće su razne nepovoljne situacije na ljubavnom planu. Energija ovog zodijaka neće biti pravilno usmjerena. Svojim postupcima, najviše će raditi protiv sebe samog. Bit ćete izloženi konstantnom stresu.

Položaj planeta nikako ne pogoduje ovom zodijaku. Već krajem mjeseca i početkom idućeg mjeseca, situacija će se drastično promijeniti i ponovo ćete se vratit u vašu standardnu kolotečinu, kao i društvenom životu. Ova zodijak se uvijek svojom upornošću izbori za ono što hoće i želi. Ne odustaje dok ne ubijedi partnera i dok ne postigne svoj cilj. Međutim, ovaj mjesec neće biti takav slučaj.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Vaša dominacija neće dolazit do izražaja, a to su situacije u kojoj se ne snalazite najbolje. Savjetujemo da ne forsirate ništa, nego da pričekate povoljnije vrijeme. Forsiranje bi moglo donijeti samo nemire i žustre svađe. Tijekom mjeseca, rijetke će biti one situacije koje će se odvijati u pravcu kakvom želite.

 

Za one koji nisu u vezi:

Mjesec će ovom zodijaku zasigurno donijeti brojne zanimljive situacije, razna druženja, zabave i društvo. Za one slobodne, ovo će biti jedan od onih perioda kada će prisustvo stresa biti dosta umanjeno. Želja i potreba ovog zodijaka bit će više usmjerena na neobavezan način života, druženja i provode u kojima će pronaći svoje zadovoljstvo, a manje na ljubav.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

No taj vid provoda, zasigurno će dovesti do upoznavanja raznih osoba koje će plijeniti pozornost i pažnju. Ovaj zodijak naći će se u iskušenju da bira između dvije osobe. Postojat će osoba koja će usmjeravati svoju pažnju prema vama i ona osoba prema kojoj će vaša pažnja biti usmjerena. S obje osobe moći ćete ostvariti “površnu vezu”, ali ne i pravu ljubavnu vezu.