RAK – LJUBAV u OKTOBRU: Pustite ljubav u svoje srce i pripremite se za nove LJUBAVNE ČAROLIJE!

RAK – LJUBAV u OKTOBRU: Pustite ljubav u svoje srce i pripremite se za nove LJUBAVNE ČAROLIJE!

28 rujna, 2023 0 By Admin

Rak – ljubav u Oktobru: Zvijezde donose prognozu o ljubavnim zbivanjima kada su u pitanju pripadnici rođeni u znaku RAKA za mjesec OKTOBAR…

U nastavku opširnije…

 

Za one koji su u vezi:

Za pripadnike ovog znaka koji su vezi, mjesec će biti više nego aktivan i dinamičan. Na svakom planu vašeg života, imat ćete jako puno obaveza i posla, te se nećete moći posvetiti dovoljno ljubavnom životu i partneru. Neočekivane situacije i posao, oduzimat će vam jako puno vremena.

Zbog toga svega će trpiti vaš ljubavni život. Većina vaše pažnje i energije, bit će usmjerena na obaveze koje će se naći pred vama. Nažalost, vaš partner neće imati previše razumijevanja prema vašem rasporedu i konstatno će prigovarati i govoriti kako ga zapostavljate. Vaš partner počet će sumnjati u vas i stvorit će se ljubomora. Pomislit će da niste iskreni i da se u vašem životu pojavila druga osoba kojoj posvećujete svoje vrijeme.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Tražit će od vas da uvijek bude u toku gdje se nalazite, kao što će tražiti od vas da svaki svoj slobodni trenutak provedete zajedno. Ukoliko ne uspijete objasniti partneru vašu situaciju i ukoliko ga ne uspijete razuvjeriti da ne postoji treća osoba, vaš problem bi se mogao nastaviti i u idućem mjesecu.

 

Za one koji nisu u vezi:

Za pripadnike ovog znaka koji su slobodni, prva polovica mjeseca neće biti otvorena za nove veze i ljubavi. Uživat ćete u svojoj slobodi i svoje vrijeme provoditi gdje i s kim želite. Osjećat ćete se dobro, te ćete svoju pozitivnu energiju prenositi i na druge osobe oko vas.

Jednoj osobi vaše takvo ponašanje bit će vrlo zanimljivo i simpatično, a to će vam vrlo jasno i dati do znanja, kao i neke svoje skrivene namjere. Vama ta osoba neće biti u toj mjeri interesantna, te nećete prihvatiti tu vrstu udvaranja. Osjećat ćete se moćno i imat ćete osjećaj da možete osvojiti koga god želite. Prštat ćete od samopouzdanja.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

A to ćete i napraviti. Osvojit ćete osobu koja će se pokušati obraniti od vašeg udvaranja. Istrajat ćete i nećete odustati dok ju ne osvojite. Obasipat ćete ju komplimentima i riječima hvale. Probudit ćete interes u toj osobi za vas, a samim time će vaše samopouzdanje postati još jače. Nova ljubav vam kuca na vrata, otvorite svoje srce i pustite ju unutra.