BLIZANCI – LJUBAV u OKTOBRU: Stižu vam SJAJNE VIJESTI  i bez pretjerivanja se može reći da ćete uživati u zabavi i romansi!

BLIZANCI – LJUBAV u OKTOBRU: Stižu vam SJAJNE VIJESTI i bez pretjerivanja se može reći da ćete uživati u zabavi i romansi!

28 rujna, 2023 0 By Admin

Za one koji su u vezi:

Blizanci – ljubav u Oktobru: Vaše ponašanje, misli i postupci, ovaj mjesec bit će  nejasni i promjenjive priprode. U određenim trenutcima, nećete znati što zapravo želite. Položaj planeta i utjecaj zvijezda, ne utječe dobro kada je vaš zodijak u pitanju i kada je u pitanju vaš ljubavni život. Počet ćete sumnjati u svoje osjećate prema partneru i postavljat ćete si pitanja, da li se vidite i u budućnosti pored svog partnera.

Počet ćete razmišljati o nekim drugim osobama. Nedostajat će vam druženje i društvo sa nekim drugim osobama. U pojedinim trenutcima, sami sebe nećete moći prepoznati. Nećete sami sebi biti jasni. Često će vam smetati i sama pristunost partnera. Nećete se moći oteti mislima o nekom slobodnijem životu u kojemu bi mogli raditi što i kako želite i s kim želite. Morat ćete srediti nemir u svojoj glavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Morat ćete shvatiti da li su se vaši osjećaji prema partneru zaista promijenili ili ste samo upali u krizu kada želite neku vrstu promjene. Što prije sredite nered u glavi, jer će vas takvo ponašanje udaljiti od partnera ukoliko dugo potraje.

 

Za one koji su slobodni:

Društveni život bit će dosta kvalitetan. Dosta ćete se kretati i provoditi vrijeme sa drugim ljudima. U tim druženjima upoznat ćete neke osobe. Neke od njih će vam biti prilično zanimljive i poželjet ćete s njima ostvariti dublji kontakt, kao i upoznati ih bolje.

Dani će biti popraćeni novim poznanstvima, a neka od njih će se razviti i u neke nezaboravne trenutnke. Vaša druženja sa tim osobama neće završiti nekom ozbiljnom vezom, ali u svakom slučaju zabava vam je zagarantirana.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ostvarit ćete površne “veze” koje neće biti emocionalne priprode. Više će vam biti do zabave i drušva i da možete uživati u svojoj slobodi, nego da se prepustite nekoj ozbiljnijoj ljubavnoj vezi.