BIK – LJUBAV u OKTOBRU: Treća osoba će uništavati vašu vezu, a pred slobodnim Bikovima će biti teška odluka!

BIK – LJUBAV u OKTOBRU: Treća osoba će uništavati vašu vezu, a pred slobodnim Bikovima će biti teška odluka!

28 rujna, 2023 0 By Admin

Za one koji su u vezi:

Bik – ljubav u Oktobru: Ono što će obilježiti ovaj mjesec kada je vaš zodijak u pitanju su skladni ljubavni odnosi. Tijekom cijelog mjeseca, nećete nailaziti na prepreke koje bi se mogle odraziti na vaš ljubavni život. Baš naprotiv, razumijevanja, podrške i kompromisa, bit će više nego što je to uobičajeno. Partner će vas podržavati gotovo u svemu i vjerovat će u vaše ideje i intuiciju.

To će se na vas odraziti veoma pozitivno, jer puno vam znači podrška partnera. Samim time i vaše neke teže osobine dolazit će manje do izražaja iz vrste zahvalnosti što vam je partner ogromna podrška. Vaši dogovori o bitnim i onim manje bitnim stvarima, završavat će uspješno na obostranu korist. Uspjevat ćete pronaći kompromis po pitanju svega bez dizanja tenzija i nervoze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Krajem mjeseca, postoji mogućnost da će neka treća osoba pokušati unijeti nemir u vaš ljubavni odnos. Bitno je da ne dopustite nikome da vam nameće neke svoje zamisli i da se povodite time. Udaljite se od takvih stvari, jer one bi mogle narušiti vaš lijep ljubavni odnos.

 

Za one koji su slobodni:

Mjesec će vam obilježiti nostalgično raspoloženje kada je ljubav u pitanju. Često ćete čeznuti da imate nekoga pored sebe. Veoma će vam nedostajati blizina i pažnja nekoga koga bi mogli nazvati svojom ljubavi. Međutim, cijeli mjesec će vam biti prepun raznih obaveza i jednostavno za ljubav nećete imati vremena.

Bit ćete izloženi raznim problemima i situacijama kojima ćete se morati posvetiti, ponekad i po cijeli dan i koji će zahtjevati vaše potpuno zalaganje i koncentraciju. Za ljubavni život, a ni društveni život, jednostavno nećete pronaći vrijeme.  Krajem mjeseca imat ćete priliku upoznati jednu osobu koja će prema vama pokazati interes. Ta osoba će očekivati i nadati se da ćete i vi pokazati interes.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Međutim, vi nećete imati vremena za tu osobu i vaše zajedičko druženje, iako će i vama ta osoba biti zanimljiva. Ta osoba će donijeti sasvim pogrešne zaključke, jer će misliti da niste zainteresirani. Ukoliko na vrijeme objasnite o čemu se zapravo radi, možda ćete moći ipak ostvariti ljubavnu vezu.