OVAN – LJUBAV u OKTOBRU: Na tugu zaboravite, slijedi vam SUSRET koji će PROMIJENITI VAŠ ŽIVOT i BUDUĆNOST!

OVAN – LJUBAV u OKTOBRU: Na tugu zaboravite, slijedi vam SUSRET koji će PROMIJENITI VAŠ ŽIVOT i BUDUĆNOST!

28 rujna, 2023 0 By Admin

Za one koji su u vezi:

Ovan – ljubav u Oktobru: Budite spremni na sve izazove koji će se izroditi u ovom mjesecu. Neke svoje osobine nećete moći kontrolirati, kao što je tvrdoglavost,  a to bi se moglo odraziti na vaš ljubavni život. Najčešće ćete pokušavati istjerati svoje zamisli, ideje i stavove, ne obazirući se na partnera.

Međutim, reakcija vašeg partnera će biti ono što će vas iznenaditi. Naići ćete na suprostavljanje, a na to se ne može reći da ste navikli.Vaša obostrana tvrdoglavost i manjak kompromisa, dovest će do toga da ćete određene situacije i rasprave provlačiti kroz nekoliko dana i to bez uspješnog ishoda. Ako ne pronađete kompromis, cijeli mjesec će vam proteći u napetosti, raspravama i svađi.

Ukoliko uspijete obostrano obuzdati vašu međusobnu tvrdoglavnost, inat i nepopuštanje, sredinom mjeseca naići ćete na jedno mirnije razdoblje po pitanju vašeg ljubavnog života u kojemu ćete se moći prepustiti nekim ljepšim romantičnim situacijama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najveća prepreka u vašem ljubavnom životu koja će vas pratiti u ovom mjesecu, bit će vaša obostrana tvrdoglavnost, nepopuštanje i nedostatak kompromisa.

 

Za one koji su slobodni:

Ono što je sigurno je da će vam ovaj mjesec donijeti brojna iznenađenja kada je vaš ljubavni život u pitanju. Oko sredine mjeseca, u vaš život ući će osoba koja će vam po mnogočemu biti zanimljiva i interesantna. Rado ćete ostvarivati komunikaciju sa tom osobom i imat ćete brojne zajedničke teme oko kojih ćete se savršeno slagati.

Ono vrijeme koje nećete provoditi skupa, jako će vam nedostajati i imat ćete potrebu da se svako malo javljate. Obuzdat ćete te svoje nagone iz straha da ne bi bili prenametljivi. U vama će se pojaviti osjećaji kakve dugo vremena niste osjetili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nećete moći prestati misliti na tu osobu i svakim trenutkom poželjet ćete da ju upoznate što bolje. Ta osoba prevrnut će vaš mali svijet naglavačke. Učinit će da se osjećate posebno. Krajem mjeseca, vi ćete započeti ljubavnu vezu sa tom osobom.