JARAC – LJUBAV u OKTOBRU: Jeste li spremni na LJUBAVNE PROMJENE i ČAROLIJE?

JARAC – LJUBAV u OKTOBRU: Jeste li spremni na LJUBAVNE PROMJENE i ČAROLIJE?

28 rujna, 2023 0 By Admin

Polozaj planeta i utjecaj zvijezda pripadnicima rođenima u znaku Jarca, donosi prognoze o ljubavnom životu za mjesec Oktobar…

 

Za one koji su u vezi:

Jarac – ljubav u Oktobru: Za pripadnike koji su u vezi u znaku ovog zodijaka i kada je ljubav u pitanju, naredni period u mjesecu neće donijeti neugodne i neočekivanje situacije i zbivanja. Možete očekivati miran period sa partnerom. U vaš ljubavni odnos ulagat ćete obostrano da bi vezu podigli na jednu višu razinu.

Vladat će i obostrana pažnja. Jedno drugom gledat ćete da što bolje ugodite. Nije rijetko da imate promjene raspoloženja i da vam to unese nemir u vezu. U tijeku mjeseca vaše raspoloženje bit će stabilno bez naglih promjena raspoloženja. Imat ćete potpunu kontrolu nad takvim situacijama.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Takve situacije ponekad dovedu i do teških riječi u kojima bespotrebno povrijedite partnera. Iako se brzo pokajete i požalite za izrečenim, ipak riječi se ne mogu povući. Na samom kraju mjeseca, obuzet će vas ljubomora. Ostvrtat ćete na prošlost partnera koja se tiče vremena kada niste bili zajedno. No to neće narušiti vaš sklad.

 

Za one koji nisu u vezi:

Za pripadnike ovog znaka koji su slobodni, mjesec će pogodovati kada je ljubavni život u pitanju. Više neće spadati u slobodne, nego one u vezi. Negdje oko osamnaestog u mjesecu, otvoriti će vam se prilika da upoznate osobu koja će na vas ostaviti dubok dojam.

U vašim očima ta osoba će biti veoma zanimljiva i posebna i već pri prvim trenutcima, osjetit ćete posebnu bliskost. Imat ćete mnoge stvari koje su vam zajedničke. Upravo to će vas privući toj osobi na svojstven način, jer nemate puno osoba za koje smatrate da imate velike sličnosti.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Počet ćete vjerovati da je to sudbina i da je to vaša druga polovica za kojom ste tragali čitav život. Započet ćete divnu vezu u kojoj ćete se osjećati posebno. Ta veza će vam donijeti mnoge lijepe i sretne trenutke. Ono što zvijezde prognoziraju da će to biti veza na duže staze koja će trajati. Možda i vječno.