MJESEČNI HOROSKOP za SEPTEMBAR: Zvijezde otkrivaju što vas čeka narednih 30 dana. Evo tko će zasluženo uživati!

MJESEČNI HOROSKOP za SEPTEMBAR: Zvijezde otkrivaju što vas čeka narednih 30 dana. Evo tko će zasluženo uživati!

28 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Mjesečni horoskop za septembar: Život teče brže nego inače, kao da se stvari nakon dugo vremena konačno vraćaju u normalu. Potrebno je puno strpljenja da slijedite plan i držite se temelja koje ste do sada gradili, stoga pokušajte ne izgubiti fokus i raspršiti svoju energiju. Postoji razlog zašto ste htjeli da stvari ispadnu na određeni način. Nemojte odustati od sebe iz straha ili ubrzavanjem.

Instinkti bi vas trebali zaštititi od ljudi koji ne misle dobro i govore vam iza leđa. Zaštitite se od svega zbog čega vas želudac i prsa upozoravaju. Najbolji izbor se svodi na to da se udaljite nekoliko koraka i stvorite dovoljnu udaljenost da se osjećate dobro u vlastitoj koži. Svatko ima svoju odgovarajuću poziciju u vašem životu.

 

 

BIK

Ovo je mjesec kada su vrata svakojakih ljubavnih priča moguća u životima predstavnika ovog znaka. Emocije su pojačane i mogle bi biti previše vatrene da bi ostale pod kontrolom. Razmislite dugo i dobro prije nego što ugrozite sebe ili svoje najmilije iz hira, instinkta ili strastvene potjere koja neće donijeti nikakve dugoročne rezultate.

Zapitajte se što uistinu želite u prvoj polovici mjeseca, kako ne biste upali u petlju krivnje. Imate što izgubiti, ali statične energije treba preoblikovati i staviti u novi korisni ton. Razmislite o praktičnim načinima da iskoristite svoju strast i postanete kreativni umjesto da se jednostavno opustite i napravite korake zbog kojih biste mogli požaliti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Trebali biste se informirati o stvarima koje bi vas mogle povrijediti u tom procesu, čak i ako se smatraju normalnim ili čak popularno korištenim među drugim ljudima. Vi ste nježni i vaš um zahtijeva objašnjenja koja će vas izvući iz stanja tijela i srca koja nisu potrebna.

Usporite, samo malo, tako da možete promatrati i apsorbirati stvari koje se događaju oko vas. Energetsko polje koje vas okružuje već govori samo za sebe, a možete osjetiti i opasnost i trenutke ljubavi koji se približavaju izdaleka. Dajte si vremena i prostora da dobro shvatite vlastite senzacije, kako biste mogli podijeliti znanje s drugima i eventualno upozoriti one koji trebaju biti upozoreni.

 

 

RAK

Ovaj mjesec je obojen energijama izvan dosega, kompliciranim stvarima koje se praktički ne možete uhvatiti u koštac i velikim problemima koji zahtijevaju puno vremena za obradu. Neki pripadnici znaka  će proći kroz značajne promjene, oslobađajući se starih obrazaca, odnosa i preuzimajući novi posao, partnera ili cijeli životni stil. Shvatite stvari ozbiljno i idite onoliko duboko koliko je potrebno kako biste i dalje mogli zadržati kreativni proces umjesto da vas zbrišu s nogu.

Stabilnost i samodostatnost igraju veliki dio vašeg uspjeha u tjednima koji dolaze. Budite zahvalni na onome što imate, ali poduzmite korake koji su potrebni za napredak. Dobar plan mogao bi zadržati vaše zidove i kralježnicu ako stvari postanu grube ili previše užurbane.

 

 

LAV

Početak mjeseca donosi brojne stresne trenutke i probleme. Budite strpljivi, jer će uskoro doći vrijeme vašeg ustajanja. Nakon što završite s obavezama, zamornim zadacima i eventualno nekim modricama na putu,  ponovno ćete se osjećati kao sami, slobodni da odaberete svoj put za budućnost.

Partnerstva i veze mogli bi puknuti, pogotovo oni koji su ispod površine nakupili puno nezdrave energije. Vrijeme je da oslobodite ono što je otrovno ili potpuno nepotrebno, čak i ako to znači prekid veza koje vam daju osjećaj sigurnosti i drže vas u nekoj vrsti mjehura. Ne dugujete mnogo objašnjenja, ali pobrinite se da vaši izbori budu u skladu s vašim unutarnjim djetetom.

 

 

DJEVICA

Ako prikupite dovoljno odgovora, mogli biste sačuvati ono što treba spasiti i konačno baciti ono što više ne služi dobrom cilju. Morate odvojiti stvari koje su pokvarene od onih koje nisu i konačno osloboditi otrovne atmosfere koje već dugo kvare vaš imidž.

Dali ste više nego što ste mislili da je moguće u određenu vezu. Nemojte se tući zbog svega onoga što druga osoba nije prihvatila niti vratila. Prihvaćanje ograničenja i ljudske prirode drugih način je pronalaženja unutarnjeg mira, kao i mira unutar svakog kontakta, sa svim njegovim nedostacima i ljepotom. Nemojte odustati od onih koji su se trudili i držali do vas kada su bila teška vremena.

VAGA

Osjećate se kao da ste stigli na svojevrsno odredište, ali niste zadovoljni. Početak ovog mjeseca može donijeti sukobe, izazvati vas da učinite više kada mislite da ste učinili previše i iznijeti na stol svakakve osobne dileme. Iako još ne razumijete sve, ovo je dobro vrijeme da podignete ruku i postavite sva prava pitanja umjesto da šutite.

Vrijeme je na vašoj strani, kao i vaše vještine da taktički odvojite prioritete i radite na čvrstom planu. Uz fokus, sve se može postići, čak i s težinom svijeta na vašim ramenima. Podsjetite se na energiju koju imate i ostanite otvoreni za prijateljstva i impresivne, iznenađujuće nove susrete koji vas čekaju u ovom mjesecu.

 

 

ŠKORPIJA

Ovaj mjesec je napet i ispunjen ekstremnim iznenađenjima koja idu u oba smjera, s jedne obale na drugu i s jednog mračnog mjesta na nevjerojatno svijetlo. Imate priliku upoznati nove ljude, zaljubiti se i okrenuti se strastvenom pristupu koji će vam donijeti vezu za kojom žudite. Ipak, srce mora ostati otvoreno za granice i ograničenja drugoga da se ne zanese idealizmom i projekcijama.

Da biste upoznali nekoga, pažljivo slušajte i budite iskreni o svojim stvarima. Odabirom poštenja nemate što izgubiti. Možete steći samo poštovanje i samopouzdanje potrebne da se izdignete iznad situacija koje nisu bile zdrave ili jasne. Na vama je da osjetite gdje se može pronaći vaše povjerenje i morate li se osloniti na sebe samo u određenim pitanjima.

 

 

STRIJELAC

Neke stvari o vama jednostavno su posebne i drugačije od onih koje drugi nose u sliku. Kao najbolji konj za utrku, sigurni ste da ćete u nekim stvarima uspjeti, a vaš potencijal će biti prepoznat. Ono s čime trebate biti oprezni je da vas ponos ne tjera preko ograde i u nešto što trenutno ne želite.

Neki ciljevi zahtijevaju više stabilnosti nego što imate u ovom trenutku. Iskoristite ovaj mjesec da se povežete s pravim ljudima, otvorite se za zabavu i nove strategije i održite svoje kreativne sokove čak i ako vam se svi oko vas čine depresivni ili preopterećeni svim zamornim zadacima koje morate obaviti. Znate bolje nego da vas takve energije ometaju.

 

 

JARAC

Stvari se moraju okrenuti, vidjeti u pozadini i pročitati sitni tisak. Ne znate u što se upuštate i neki rizici bi vas mogli odvesti korak predaleko kada želite biti racionalni i utemeljeni na praktičnim rješenjima. Neki će izbori biti iznimno teški, drugi će se činiti laki, ali skrivaju stvari od vidokruga. Nemojte da vas zavedu opće informacije i površni pogledi drugih ljudi, čak ni autoriteta.

Slušajte svoj strah i zadubite se u njega umjesto da ga odbacite kao nepotreban. Svaka emocija ima svoj korijen i moguće komplikacije koje nosi ako joj dopustite da vas odvede putem starih obrazaca i generacijskih problema. Ostanite u kontaktu sa sobom, koristeći svoje osjećaje kako biste izgradili sliku i bolje razumjeli stvari svojim umom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Tračak nježnosti mogao bi vas oboriti s nogu. Neki će predstavnici ovog znaka upoznati nekoga novog, a privlačnost se osjeća snažno. Ipak, u bilo kojoj vezi postoji mnogo napetosti, jer je frustracija dovela do nakupljanja energije i postajanja više ili manje destruktivne u tom procesu. Ono što je zakopano ili ostavljeno mora izaći van i to trebate pustiti.

Budite oprezni da kontrolirate svaki problem s racionalnim zaokretom, jer iako se emocije trebaju obraditi, neke stvari ne bi trebale izmaknuti kontroli ili bi mogle biti štetne za sve uključene, posebno za vas. Odmjerite svoje mogućnosti i nemojte skakati čim osjetite nalet energije u kralježnici. Promjene će biti napravljene, samo ih napravite pametno i sabrano.

 

 

RIBE

Oko Nove godine, noćne razine svjetlosti koje se mogu vidjeti iz svemira su do 50% svjetlije nego inače zbog božićne rasvjete. Kolektivni duh utječe na neke stvari više nego što ste svjesni, pa tako i kolektivno prosuđivanje. Ne dajte se tome i čuvajte svoje privatne stvari kao privatne, kao i sve moralne dileme koje bi mogle isplivati ​​na površinu u ovom mjesecu.

Ne dugujete isprike onima koji čak i nemaju nikakve veze s predmetom. Postoji razlog zašto su vaši izbori napravljeni i zašto ih želite napraviti na određeni način. Neki upadi u vaše odluke i vaš unutarnji svijet su previše agresivni i zapravo ne odgovaraju vašim potrebama i sposobnostima. Razmislite o njima sa sigurne udaljenosti.