ŽENA BLIZANCI zna OPROSTITI i TEŠKO ODLAZI, ali kada ode, njeno ZBOGOM DUGO ODZVANJA!

ŽENA BLIZANCI zna OPROSTITI i TEŠKO ODLAZI, ali kada ode, njeno ZBOGOM DUGO ODZVANJA!

28 kolovoza, 2023 0 By Admin

Žena Blizanci zaista ima veliko srce kao malo tko. Srce joj puno ljubavi i brige. Nježna je, emotivna i suosjećajna. Ima dosta strpljenja i razumijevanja za druge ljude. Ona ponekad zna oprostiti ono što gotovo nitko ne bi. Ona zna i može, jer njeno srce je veliko kao svemir.

Ona uvijek pokušava naći logično mišljenje zašto je netko postupio onako kako nije trebalo. Pokušava razumjeti, a ne odmah osuditi kako to većina radi. Mnogi misle zbog njene dobrote da će lako s njom. Da, istina je da je dobra, velikodušna i da ima razumjevanja za svakoga, ali varate se ako mislite da sa ženom blizanci možete kako hoćete.

Ona je dobra, ali nije glupa, a to mnogi shvate nakon što ju pokušaju izigrati i prevariti. Žena blizanci će vam oprostiti, imat će tolerancije i strpljenja sa vama, ali ako ode, njeno zbogom jako dugo odzvanja. Ona nije jedna od onih osoba koja preko noći mijenja mišljenje.

Ona nije od onih koja danas ode, a sutra se vrati. Ne, ona nije takva. Ona će prije nego ode jako puno trpjeti, ali ako ode, više se ne vraća. No, nije ona tada na gubitku, nego ona osoba koja ju je povrijedila i razočarala i nešto još gore. Ima ženu blizanac u svome životu je pravi blagoslov. Imati ju u životu znači imati nekoga na koga ćete se uvijek moći osloniti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nekoga tko će dan i noć tu biti za vas. U njenom srcu ima dobrote i ljubavi za cijeli svijet. Ako imate ženu blizanci u svome životu…

Ako imate ženu blizanci u svome životu, smatrajte se pravim sretnikom. Ona je svoja i uvijek samo svoja. Ona misli i razmišlja svojom glavom po pitanju svega. Druge će uvijek rado saslušati, jer ostavlja prostora da možda griješi, ali ona gotovo nikada ne griješi.

Njene odluke i potezi su uglavnom bez greške. Ima svoj cilj i svoj put i prati svoj put i ne dozvoljava nikome da su skrene sa njenog puta. Zbog toga je ona drugačija i posebna, jer čvrsto vjeruje u sebe i ne smatra da su drugi bolji, uspješniji i kvalitetniji.

Takva je i kao ljubavni partner i roditelj. Brižna, pažljiva i puna ljubavi za svoje voljene. Obitelj joj je nešto najsvetije i nema toga što neće napraviti za njihovu sreću. Kao i u međuljudiskim odnosima, takva je i u ljubavi. Ne napušta ljubavng partnera čim se desi nekakav problem.

Također će ako treba i trpiti i patiti i čekati da se stvari promjene na bolje, ali ne odlazi. Ali isto kao i u društvenom životu, ako ode, onda stvarno ima vrlo dobre razloge za to i gotovo nikada se više ne vraća. Ona jednostavno svijet gleda kroz šarene naočale i traži samo ono dobro u ljudima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nažalost, nije to tako, ali da se nju pita, svi na svijetu bi bili sretni i nitko nikoga ne bi mrzio. Ona samo želi svijet pun ljubavi, jer svijet u kojem žena blizanac želi živjeti, nema mjesta za mržnju.